Mano Gargždai



Klaipėdos rajono pareigūnai rado dingusiu skelbtą nepilnametį

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr. Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr.

Šiaulių apskrities VPK Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato kriminalinės policijos skryrius ieškojo dingusio be žinios nepilnamečio Edgaro Mintauto, gimusio 2000 m., gyv. Šiaulių r., kuris 2017 m. sausio 17 d. apie 22 val. išėjo iš namų ir negrįžta, artimieji nebegali susisiekti, nežinoma buvimo vieta, iš namų išeina pirmą kartą.

 

Gavus informacijos, kad E. Mintautas gali būti Klaipėdos rajone, prie jūros, informaciją patikrino Klaipėdos rajono policijos komisariato veiklos skyriaus pareigūnai. Sausio 19 d. pareigūnai pėsčiomis apvaikščioję jūros pakrantę, kopas minėto nepilnamečio nepastebėjo.

Tada tarnybiniu automobiliu patruliuodami Melnragės teritorijoje, pareigūnams įtarimą sukėlė vienas jaunuolis, kuris išlipo iš atvažiavusio autobuso, susigūžęs ir pasislėpęs po gobtuvu, perėjo į kitą kelio pusę esančią stotelę, lyg vėl planuodamas važiuoti kitu autobusu atgal. Toks jaunuolio elgesys sukėlė įtarimus.

Privažiavus patikrinti informaciją, jaunuolis prisistatė kitu asmeniu. Vis dėlto vėliau buvo nustatyta, kad tai dingęs E. Mintautas. Minėtas jaunuolis buvo pristatytas į Klaipėdos apskr. VPK, o vėliau susisiekus perduotas artimiesiems.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,