Mano Gargždai



Finišavo Klaipėdos rajono I lygos krepšinio pirmenybės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Pirmenybių nugalėtojai. Sporto centro nuotr. Pirmenybių nugalėtojai. Sporto centro nuotr.

2016–2017m. krepšinio pirmenybės prasidėjo dar rugsėjo mėnesį. Jose dalyvavo dvylika komandų.

 

Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius ir žaidė trijų ratų sistema. Geresnius rezultatus parodžiusios ekipos pateko į stipresnį pogrupį, tuo pačiu užsitikrindamos teisę žaisti atkrintamosiose varžybose. Dar šešios komandos, kurioms nelabai sekėsi, pateko į silpnesnį pogrupį, kuriame taip pat turėjo teisę kovoti dėl dviejų kelialapių į atkrintamąsias varžybas.

Tad sužaidus visas trečio rato rungtynes paaiškėjo atkrintamųjų varžybų poros, kurios kovojo iki dviejų pergalių. Tai: „Judrė“ – „Daukšaičiai“ (rungtynių santykis – 2:0), „Vlantana“ – „Spartakas“ (2:0), „Gitana“ – „SM-2000“ (2:0) ir „Sendvaris“ – „Stafs“ (2:0).

Pusfinalyje susitiko „Vlantana“ – „Judrė“ ir „Gitana“ – „Sendvaris“. Po labai atkaklių rungtynių paaiškėjo, kad toliau dėl trečios vietos kovos „Judrė“ – „Gitana“, o dėl pirmos – „Vlantana“ (vad. V. Gritkus) – „Sendvaris“ (vad. M. Kvietkus). Garbinga trečioji vieta atiteko „Gitanos“ komandai (vad. V. Paulauskas), o finale susitikus ekipoms nuožmi kova tęsėsi tris kėlinius.

Ketvirtajame kėlinyje sėkmė labiau lydėjo „Sendvario“ komandą, kuri pelnytai nugalėjo „vlantaniečius“ – 54:36. Taip antrus metus iš eilės „Sendvario“ krepšininkai tapo rajono I krepšinio lygos čempionais. Komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis bei medaliais, taip pat buvo išrinkti geriausi čempionato bei finalinių rungtynių žaidėjai. Jais tapo: „Vlantanos“ komandoje – Tadas Rakauskas, o „Sendvario“ – Edvinas Juodis.

2016–2017m. krepšinio pirmenybių čempionais tapo: E. Damazas, G. Meižys, E. Albužis, T. Adomauskas, L. Mončys, L. Razma, M. Kvietkus, E. Juodis, T. Balčėnas, L. Motys, D. Burniauskas ir A. Astrauskas. Sporto centras dėkoja visų komandų žaidėjams ir jų vadovams už dalyvavimą 2016–2017 metų I lygos krepšinio pirmenybėse.

 

Pirmenybių prizininkai. Sporto centro nuotr.

Pirmenybių prizininkai. Sporto centro nuotr.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,