Mano Gargždai



Keturkovės varžybose – Priekulės komandų triumfas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuot. Zigmo Bitino nuot.

Gegužės 9 dieną į Lietuvos mokyklų žaidynių keturkovės varžybas Gargždų sporto mokyklos stadione susirinko po 6 rajono bendrojo ugdymo mokyklų merginų ir vaikinų komandas. Joms galėjo atstovauti ne vyresni kaip 2003 metais gimę moksleiviai. Varžybose dalyvavo moksleiviai iš Priekulės I. Simonaitytės gimnazijos, Gargždų „Kranto“ ir „Minijos“ mokyklų, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos, Plikių Ievos Labutytės ir Vėžaičių pagrindinių mokyklų. Tiek vaikinai, tiek merginos bėgo 60 metrų distanciją, mėtė kamuoliuką, atliko šuolius į tolį ir bėgo skirtingo nuotolio distancijas: vaikinai – 800 metrų, merginos – 500 metrų.

 

Tarp merginų asmeninėje įskaitoje nepralenkiama buvo Agnė Grisaitytė iš Priekulės. Jos rezultatas – 278 taškai. Antrąją vietą iškovojusi priekuliškė Greta Mickutė nuo nugalėtojos atsiliko 13 taškų (265 taškai). Trečioje vietoje – Kornelija Staponaitė iš „Minijos“ – 211 taškų.

Tarp vaikinų asmeninėje įskaitoje dėl pirmos vietos sau lygių neturėjo Eimantas Nekrošius iš „Minijos“ progimnazijos. Jo rezultatas – 237 taškai. Kitas dvi prizines vietas pasidalijo priekuliškis Gabijus Zebinas ir Liutauras Grigonis iš „Kranto“. G. Zebinas buvo antras (217 taškų), L. Grigonis – trečias (211 taškai).

Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos merginų komandos rezultatas – 1060 taškų. Jos – pirmos. Antra – Gargždų „Minijos“ progimnazija – 892 taškai. Trečia – Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija – 746 taškai. Nugalėtojų komandai vadovavo mokytojas Algimantas Pleskys. Komandą sudarė: Agnė Grisaitytė, Greta Mickutė, Emilija Sausytė, Ramunė Ramašauskaitė, Akvilė Kvaukaitė ir Augustė Pilypaitė.

Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos vaikinų komandos rezultatas – 864 taškai. Antroje vietoje likę Gargždų „Minijos“ progimnazijos vaikinai surinko 853 taškus, o trečioje – Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos vaikinai – 756 taškus. Priekuliškių komandą sudarė: Gabijus Zebinas, Edvinas Navickas, Airidas Savickas, Eimantas Galimulinas, Vakaris Sabaliauskas ir Nedas Končiauskis. Komandos vadovas – mokytojas Algimantas Pleskys.

Merginų varžybų nugalėtoja – Agnė Grisaitytė, laimėjo net tris rungtis iš keturių: buvo nepralenkiama 60 metrų bėgime – 8,30 sek., 500 metrų bėgime – 1.37,70 sek. ir šuolyje į tolį – 4,28 m. Antroji prizininkė – Greta Mickutė, nugalėjo kamuoliuko metime – 38,48 m.

Atskirose rungtyse tarp vaikinų geriausi rezultatai buvo šie: toliausiai į tolį nušoko Edvinas Navickas (Priekulė) – 4,48 m., greičiausiai 60 metrų nubėgo Eimantas Lileikis – per 8,00 sek. Pastarasis greičiausiai nubėgo ir 800 metrų – per 2.29,80 sek. Na, o kamuoliuką toliausiai metė individualiai kovojęs vėžaitiškis Tautvydas Burauskas. Jo švystelėtas kamuoliukas nuskriejo net 72,62 m!

Varžybų rezultatai buvo geri, bet galėjo būti dar geresni, jei ne nuolat pūtęs atšiaurus vėjas, o kartais net smulkiai snigę. Bet sportininkams blogo oro nebūna.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

  

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 80 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,