Mano Gargždai



Gargždų miesto gimtadienio renginių metu – eismo pokyčiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Jau šį šeštadienį, birželio 3 d., Gargžduose šurmuliuos 764-ojo gimtadienio renginiai. Dėl gausios renginių programos gyventojų laukia laikini eismo pokyčiai: planuojama uždaryti Klaipėdos g. iki sankryžos su J. Janonio g., taip pat Kvietinių g. iki sankryžos su Žemaitės g.

 

Prašo atlaisvinti aikštelę

Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas informavo, kad nuo penktadienio 18 val. iki šeštadienio 21 val. bus draudžiama įvažiuoti į automobilių stovėjimo aikštelę prie Sporto centro. Čia vyks daugelis sporto varžybų, kurioms taip pat reikia tinkamai pasiruošti, pastatyti sportinį inventorių. Gyventojai raginami atlaisvinti šią aikštelę.

„Dėliojame lapelius su prašymais. Kas nevykdys, sulauks policijos skambučio“, – apie pasiruošimo šventei procesą kalbėjo V. Liutikas.

 

Atidumo reikalaus dviratininkai

Pasak Sporto centro vadovo, itin atidūs vairuotojai ir pėstieji turės būti šeštadienį nuo 15.25 val., kai prasidės dviratininkų varžybos, į kurias jau užsiregistravo daugiau kaip 100 sportininkų. Kadangi jų maršrutas drieksis J. Basanavičiaus g. Dovilų link, čia eismą reguliuos policijos pareigūnai. Jie kontroliuos įvažiuojančių ir išvažiuojančių automobilių srautus į J. Basanavičiaus gatvę. Gyventojai prašomi labai atsargiai išvažinėti iš šalutinių kelių ir įvažinėti į juos, o išvažiuojantys iš Basanavičiaus g. pasirinkti kitas gatves, vedančias link Kretingos pl., bet ne važiavimą šia gatve prieš dviratininkų koloną.

„Praėjusiais metais daugiausiai problemų kilo dėl neatsargaus pėsčiųjų išėjimo į gatvę. Dviratininkai pasiekia net 40-45 km/h greitį, todėl susidūrimas su pėsčiuoju taip pat yra tolygus avarijai“, – kalbėjo V. Liutikas, prašęs visų gyventojų itin atidžiai stebėti gatvę, kai vyks dviratininkų varžybos.

 

Padės savanoriai ir gausios policijos pajėgos

V. Liutikas informavo, kad saugumą dviračių varžybų metu užtikrinti padės ir eismą reguliuos gausios policijos pajėgos, kurių postai įsikurs prie kelių pagrindinių sankryžų.

Taip pat, anot Sporto centro direktoriaus, eismo saugumu rūpinsis ir 6 savanoriai, kurie padės prižiūrėti išvažiavimus iš šalutinių kelių. Vėžaičių, Endriejavo seniūnijų gyventojai taip pat turėtų būti atidesni keliuose, nes dviratininkų maršrutai drieksis ir per šių seniūnijų kelius.

Sporto renginių programą rasite ČIA.

Dviratininkų maršrutus rasite ČIA.

Visą renginių programą rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 293 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,