Mano Gargždai



Dviračių takas Gargždai–Dovilai perduotas eksploatuoti Dovilų seniūnijai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dviračių tako Gargždai−Dovilai atidarymo akimirka. Klaipėdos r. savivaldybės nuotr. Dviračių tako Gargždai−Dovilai atidarymo akimirka. Klaipėdos r. savivaldybės nuotr.

Liepos 17 dieną UAB „Žemkasa“ darbuotojai Klaipėdos rajono savivaldybės atstovams aprodė atliktus dviračių tako Gargždai–Dovilai statybos darbus ir perdavė taką eksploatuoti, t. y. naudoti, tvarkyti ir prižiūrėti, Dovilų seniūnijai.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius, Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Gytis Kasperavičius, Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus, Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vyriausiasis specialistas Jonas Jackus, Dovilų seniūnijos seniūnė Nijolė Ilginienė ir jos padėjėjas Benediktas Duotas, Gargždų seniūnijos seniūno pavaduotojas Justinas Donauskas kartu su UAB „Žemkasa“ atstovais apžiūrėjo atliktus darbus prieš perimant dviračių taką naudojimui.

Vicemerė Rūta Cirtautaitė džiaugėsi atliktais darbais ir atsakingais rangovais: „Dviračių tako įrengimo darbai atlikti gerai ir laiku. Džiugu, kad dviratininkai turės galimybę važiuoti saugiu, gerai įrengtu dviračių taku. Dviratininkai važiuodami šiuo taku, pasižyminčiu vaizdingu kraštovaizdžiu, galės sustoti pailsėti prie naujų suoliukų su šiukšliadėžėmis, pasigrožėti karjeru.“

Šalia dviračių tako kitame statybos darbų etape bus įrengtas ir apšvietimas. 2016 metais pradėtas dviračių tako Gargždai–Dovilai įrengimas iš viso kainavo 332 tūkst. eurų. Iš jų – 90,6 tūkst. eurų – Savivaldybės biudžeto lėšos, likę pinigai – Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšos.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotraukos:

1 komentaras

  • Gerbiamieji,
    Po gerai padaryto darbo reikėtu ir kiema apsisluoti, ne?
    Kaži ar tie savivaldybės atstovai pagalvojo kad ir senoji autobusu apsisukimo aikštelė turi būti sutvarkyta, t.y. danga išasfaltuota ? Atliekant komunikaciju tiesimo bei takelio tiesimo darbus aikštelė buvo pavirtusi inertiniu medžiagu bei statybinio transporto sandėliu, to pasekoje galutinai sugadinus ir Taip ne geriausioje būklėje buvusia asfalto danga.
    Kada bus sutvarkyta aikštelė, ponai? Ar tai dabar jau kaip ir niekas čia nieko negadino, nenaudojo ir niekas čia nieko nežino ir daryt neketina?
    Saulius Lankutis

    Pranešti Saulius Antradienis, 2017 liepos 18 14:48 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 277 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,