Mano Gargždai



Gargžduose juoksis visa Lietuva

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„MTV“ kolektyvas. Organizatorių nuotr. „MTV“ kolektyvas. Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 10 d., ketvirtadienį, 19 val., Gargždų kultūros centre, vyks 18-asis humoro festivalis „JUOKIS pajūryje – 2017“. Naujas programas rodys aukštaičiai, dzūkai ir suvalkiečiai.

 

Aukštaitijai atstovaus garsioji „Sprandžina“ iš Radviliškio r., Šeduvos (vadovė Izolina Stanulienė), kurie bandys pagauti „Auksinę žuvelę“, kad ši išpildytų slapčiausius norus. Šeduviškiai visada žavi temų aktualumu, azartiška vaidyba, smagiomis improvizacijomis.

Dzūkų garbę gins du puikūs kolektyvai iš Varėnos rajono. Ugningosios „MTV“ moterys iš Matuizų (vadovė Irena Čeplikienė) taps „Pabėgėlėmis“. Jos džiugins ne tik puikia vaidyba, bet ir linksmomis dainomis. „Spanguolė“ iš Marcinkonių (vadovės Rimutė Avižinienė ir Natalija Čeplikienė) programoje „Tindi-rindi-riuška“ pašieps valdžios ir žmonių nesusikalbėjimą, godumą, susvetimėjimą. Abi grupės išsiskiria kandžiu, bet dzūkiškai geranorišku humoru, skambia tarme.      

Suvalkietiško humoro dozę atveš „O2“ iš Vilkaviškio policijos komisariato (vadovas Vitalijus Šidiškis). Tai vienintelis kolektyvas Lietuvoje, kuriame juokauja pareigūnai. Dabar jie klaus „Kas būtų, jeigu būtų?“. Linksmai žvelgs į savo kolegas , pasiduodančius įvairiausioms žmogiškoms silpnybėms.

Trys festivalyje dalyvaujančios grupės – „Sprandžina“, „MTV“ ir „02“ – praėjusių metų pabaigoje sėkmingai pasirodė LRT projekte „Lietuvos humoro lyga“, o smagiosios Matuizų moterys pelnė ir pagrindinį prizą. Kai kurias projekte rodytas scenas galės pamatyti ir Gargždų publika.  

Koncerte dalyvaus humoristas Vaclovas Vičius (žemaitis iš Vilniaus), kuris dovanos ironiškų epigramų puokštę. Žada pažerti ir žemaitiškos kūrybos.

Taigi galima sakyti, kad čia juoksis – visa Lietuva. Tad kviečiame žiūrovus pamiršti kasdienius rūpesčius ir pasinerti į gaivaus humoro bangas. Juokimės kartu.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 246 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,