Mano Gargždai



„Bangos“ futbolininkai keliaus į Tauragę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Rytoj, penktadienį, 18.30 val. Tauragėje „Banga“ išmėgins jėgas su vietos „Tauru“.

 

Tauragės ekipa visą sezoną balansuoja ties iškritimo iš I lygos riba. Per 19 susitikimų „Taurui“ pavyko pasiekti tik keturias pergales (3:0 ir 5:2 prieš „Utenį B“, 2:1 prieš „Žalgirį B“ ir 3:0 prieš „Trakus B“) ir tris kartus sužaisti lygiosiomis (2:2 su „Dainava“, 2:2 su „Stumbru B“ ir 0:0 su „Pakruoju“).

Šiame sezone svarbiausią vaidmenį „Taure“ atlieka praėjusiame sezone Kazlų Rūdos „Šile“ rungtyniavę Evaldas Grigaitis ir Audrius Brokas, pelnę atitinkamai 6 ir 4 įvarčius.

Pirmoji tarpusavio dvikova Gargžduose po atkaklios kovos baigėsi 3:2 „Bangos“ pergale. Gargždiškiai po dviejų D. Lukošiaus įvarčių pirmavo 2:0, tačiau tauragiškiai sugebėjo rezultatą išlyginti. Visgi trečiasis tikslus D. Lukošiaus smūgis lėmė pergalę „Bangai“.

Prieš šį susitikimą „Banga“ atsisveikino su Ignu Jurgučiu, kuris sezoną baigs II lygoje rungtyniaujančioje Gargždų komandoje – „Gargždų Pramogos-SC“. 2017 metų sezone I. Jurgutis žaidė 9 rungtynėse (7 I lygos ir 2 Taurės varžybose). Visose pasirodė po keitimo ir iš viso aikštėje praleido 149 minutes.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 380 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,