Mano Gargždai



Klaipėdos rajono savivaldybėje vyks pirmoji „Savivaldos ir verslo popietė“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybėje veikiančių įmonių atstovus bei pradedančiuosius verslininkus kviečia į „Savivaldos ir verslo popietė“, tai – Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų iniciatyva organizuojamas pirmasis vietos valdžios ir verslo atstovų neformalus teminis susitikimas.

 

Susitikimas vyks spalio 4 d. 14 val. Klaipėdos rajono savivaldybės posėdžių salė (Klaipėdos g. 2, LT-96130 Gargždai).

Dalyviai: Klaipėdos rajono savivaldybėje veikiančių įmonių atstovai bei pradedantieji verslininkai ir Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai bei administracijos atstovai.

Susitikimo tikslas – stiprinti savivaldos ir verslo bendradarbiavimą, įtvirtinti diskusijų tradiciją, pasidalyti pasiūlymais ir idėjomis, nuspręsti, kokiu efektyvesniu būdu gali bendradarbiauti viešasis ir privatus sektoriai. Renginio metu bus diskutuojama apie verslumo didinimo ir verslo aplinkos gerinimo galimybes bei verslo kūrimosi rajone skatinimą, kalbama apie viešosios ir privačios partnerystės galimybes bei kitais verslui aktualiais klausimais.

Savivaldos ir verslo popietės tęstinumas:

Planuojama vieną kartą per mėnesį surengti neformalų vietos valdžios ir verslo atstovų teminį susitikimą kaskart vis kitoje Klaipėdos rajono seniūnijoje.

Tikimės, kad „Savivaldos ir verslo popietė“ taps tradicine diskusijų erdve, kur vietos valdžia ir įvairių verslo sričių atstovai galės diskutuoti rajone veikiančiam verslui ir bendruomenėms aktualiais klausimais.

Kviečiame iki spalio 3 dienos registruotis į organizuojamą susitikimą.

Vietų skaičius ribotas.

Dėl detalesnės informacijos apie organizuojamą renginį galite kreiptis: Mantas Virbauskas, el. p. , tel. (8 46) 471 947, mob. +370 671 25 681.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 311 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,