Mano Gargždai



Masinio futbolo savaitės proga surengta darželinukų šventė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Rugsėjo 26 dieną Gargždų „Minijos“ progimnazijos sporto aikštyne vyko šventė, skirta paminėti Europos masinio futbolo savaitę.

 

Šventėje dalyvavo 10 priešmokyklinio amžiaus grupių iš Gargždų darželių „Gintarėlis“, „Ąžuoliukas“, „Naminukas“ ir „Saulutė“ bei dvi grupės iš Dovilų ir Vėžaičių darželių. Šventės dalyvius pasveikino ir drąsiai pasitikti naujus iššūkius palinkėjo ištikima futbolo gerbėja „Žydroji Banga“.

12 komandų rungtyniavo trijose grupėse, žaisdami 5 prieš 5 trejas rungtynes iš eilės. Įgiję varžybų patirties, 120 vaikų būrys metė iššūkį auklėtojų komandai, kurią sustiprino 2 „Bangos“ merginų komandos žaidėjos – K. Žiliūtė ir A. Bondarenko. Pasibaigus draugiškoms rungtynėms visi šventėje dalyvavę vaikai buvo apdovanoti LFF įsteigtais prizais, o darželių auklėtojos – VšĮ „Gargždų futbolas“ ir UEFA skirtais prizais.

VšĮ „Gargždų futbolas“ už pagalbą rengiant darželinukų šventę dėkoja savanorėms P. Narbutaitei, K. Žiliūtei, L. Gedminaitei, M. Grikšaitei, R. Tarasevičiūtei ir A. Bondarenko.

 

Šventės akimirkos – VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 309 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,