Mano Gargždai



„Vaivorykštės“ pirmokai – teisėti bendruomenės nariai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Pasirodymo akimirka. Organizatorių nuotr. Pasirodymo akimirka. Organizatorių nuotr.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijoje beveik du mėnesius netilo antrokų šurmulys – priežastis aiški, nes reikėjo suorganizuoti pirmokams šventę, kad jie oficialiai taptų bendruomenės nariais. Gimnazisto šventė – tai puiki proga mokyklos naujokams įsitraukti į bendruomenės veiklą, susipažinti ir patiems prisistatyti. Po pastangų bei ruošimosi gimnazijoje džiugiai nuaidėjo dar viena, jau tradicija tapusi Gimnazisto šventė.

 

Be abejo, kad sklandus ir kokybiškas renginys įvyktų, reikėjo labai daug antrokų laiko, kantrybės, vaizduotės bei vienybės. Gimnazistai  kasdien rinkdavosi ruoštis, repetuoti, neapsieita ir be klasių vadovių, kitų mokytojų pagalbos. Organizuodami šventę, gimnazistai, kad darbas vyktų produktyviau, susiskirstė į grupes: vieni rašė scenarijų, kiti kūrė šokius, treti ryžosi vaidinti, ketvirti prisiėmė atsakomybę už dekoracijas, o dar reikėjo ir filmuoti, ir muziką parinkti. Džiugu tai, jog kiekvienas savo darbą atliko nepriekaištingai ir viso to rezultatas – puikus renginys. Antrokai pademonstravo puikius vaidybinius gebėjimus, netrūko šokių, įdomios vaizdinės medžiagos.

Vakarinėje šventės dalyje ne tik antrokai lipo ant scenos. Progą pasirodyti ir pristatyti savo klasę turėjo ir gimnazijos naujokai – pirmų klasių mokiniai. Kiekviena klasė susirinkusiuosius stebino savo kūrybiškumu. Ypač smagų numerį buvo paruošusi Id klasė – sugebėjo išjudinti visus salėje buvusius žiūrovus. Energingo salės palaikymo sulaukė ir pirmų klasių vadovės, kurios perkūrė ir padainavo M. Mikutavičiaus dainą „Pasveikinkim vieni kitus“ bei palinkėjo „Vaivorykštėje“ niekam nemiegoti. Vakaro pabaigoje ištarta iškilminga pirmokų priesaika – pasižadėjimas laikytis tam tikrų antrokų sukurtų taisyklių.

„Vaivorykštės“ antrokai, tęsdami tradiciją, surengė dar vieną puikią Gimnazisto šventę, taip suartėdami ne tik su pirmokais, bet ir tarpusavyje.

 

Renginio akimirkos – organizatorių nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 374 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,