Mano Gargždai



„Bangos“ žaidėjai dalyvavo FC „Nürnberg“ klubo peržiūroje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šarūnas Skulskis, treneris David Afonso ir Benas Šatkus. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Šarūnas Skulskis, treneris David Afonso ir Benas Šatkus. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Lapkričio 7–10 dienomis „Bangos“ žaidėjai Šarūnas Skulskis ir Natanas Žebrauskas dalyvavo Vokietijos FC „Nürnberg“ klubo peržiūroje.

 

Šiais metais per 24 I lygos ir Taurės rungtynes 1005 minutes Gargždų „Bangos“ gretose sužaidęs ir 5 įvarčiais pasižymėjęs Š. Skulskis iš pradžių treniravosi su U-19 Bundeslygoje rungtyniaujančia „Nürnberg“ jaunimo komanda, o vėliau savo įgūdžius galėjo pademonstruoti treniruotėse su Regioninėje lygoje (4 Vokietijos futbolo pakopa) rungtyniaujančia U-21 komanda.

N. Žebrauskas šį sezoną pradėjo „Banga U-16“ komandos gretose, vasarą tapo „Banga U-19“ pagrindinės sudėties žaidėju, o rudenį sulaukė galimybės debiutuoti vyrų komandos gretose. N. Žebrauskas sėkmingai pasirodė pirmos treniruotės su U-16 komanda metu ir sulaukė kvietimo savo galimybes išbandyti su metais vyresniais U-17 žaidėjais. Lapkričio 10 dieną N. Žebrauskas kartu su šį sezoną U-17 Bundeslygoje rungtyniaujančia „Nürnbergo“ komanda draugiškame susitikime prieš SV „Bubenreuth U-19“ komandą sužaidė 90 minučių.

Priminsime, kad nuo vasaros FC „Nürnberg“ klube žaidžia gargždiškis Benas Šatkus. Šiai metais pagrindinę komandą pradėjus treniruoti pernai už vaikų ugdymą klube atsakingam M. Köllner, itin daug jaunų žaidėjų nuolat kviečiami treniruotis ir rungtyniauti su pagrindine komanda. Tokią galimybę gavo ir nuolat klubo U-17 komandoje rungtyniaujantis B. Šatkus, kuris spalio 4–10 dienomis treniravosi su antroje Vokietijos Bundeslygoje žaidžiančia pagrindine komanda ir žaidė dvejose draugiškose rungtynėse (prieš „TSV Meckenhausen“ ir FC „Schweinfurt 05“).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 237 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,