Mano Gargždai



Girininkų kaimo gyventojai Naujuosius metus sutiko kartu

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Girininkų bendruomenės nuotr. Girininkų bendruomenės nuotr.

Yra metuose naktis, kai nesinori miego, nes laukiame kažko nuostabaus, nepakartojamo. Kiekvienas norime pajusti savo širdies virpėjimą, kai laikrodžio rodyklės sustoja ties 12-ta valanda.

 

Linksmai, triukšmingai, su šokiais, žaidimais ir keisčiausiais nutikimais sutiko Naujuosius 2018-uosius metus Girininkų kaimo bendruomenės žmonės. Nuoširdžiai džiaugiamės ir dėkojame bendruomenės narėms Ritai ir Živilei už šventinio vakaro organizavimą, dėkojame visiems buvusiems tą naktį kartu.

Ne tik Naujametinę naktį, bet ir prieškalėdinį laikotarpį Girininkų kaime buvo smagu, gražu, įspūdinga! Tik pasukus į Girininkų kaimelį buvo galima išvysti pasipuošusį kalėdinėmis girliandomis „Kūrybinių dirbtuvių kiemelį“ prie tvenkinio. Dėkojame L. ir E. Veršilams, dovanojusiems žaliaskarę eglę, seniūnaičiui,  bendruomenės valdybos nariams ir ne tik už sceninį įvaizdį, prižiūrėtojui R. Vaitkui. 

Džiaugiamės  ir dėkojame sodybų šeimininkams:  I. ir R. Ruškiams, L. ir D. Bagdonavičiams, B. ir A. Vyšnauskams, Gudauskams, D. ir B. Kupriams, L. ir A. Barbšiams, J. Ir A. Lukauskams, I. ir A. Žiliams, I. ir K. Skardžiams, Pilišauskams, Kundrotams ir visiems kitiems, kurie puošė Girininkų gyvenvietę kalėdine atributika. Sėkmingų, bendruomeniškų Naujųjų 2018 metų.

 

Šventės akimirkos – Girininkų bendruomenės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 113 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,