Mano Gargždai



Šimtadienis vėl privertė aikčioti (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(7 balsai)
Neatsiejama renginio dalis, kuri tikrai nustebino, tai ketvirtokų klasių vadovų pasirodymas. Sandros Vaičienės nuotr. Neatsiejama renginio dalis, kuri tikrai nustebino, tai ketvirtokų klasių vadovų pasirodymas. Sandros Vaičienės nuotr.

Vasario 9 d. Gargždų „Vaivorykštės“ gimnaziją vėl džiugino nepakartojamas renginys – vyko Šimtadienis –  kasmet trečiokų rengiama šventė abiturientams.

 

Rytinėje dalyje dvyliktokams buvo sugalvoti linksmi ir išradingi žaidimai, susieti su Darbo birža. Gimnazijos kai kurios erdvės laikinai pavirto vakarėlių vieta, kurioje visi dvyliktokai lakstė, žaidė, dainavo, grojo ir kėlė pozityvų triukšmą. Tokiu būdu tarsi patys save motyvuodami, kad likusias mokslo metų dienas skirs rimtesnei veiklai.

Po šėlionių ir žaidimų gimnazijoje abiturientai išvyko puoštis ir penktą valandą sugužėjo į Gargždų kultūros centrą. Svečius, mokytojus, tėvelius, abiturientus pasitiko vienuolės ir vienuoliai, kurie vaišino sultimis bei paplotėliais. Abiturientai džiaugėsi fotosiena bei savo klasės nuotraukomis, kurias visi apžiūrinėjo ir dalijosi prisiminimais. Ir netrukus pradėjo švęsti visų lauktą Šimtadienio šventę.

Renginyje netrūko išradingų siurprizų, kurie vertė aiktelėti. Trečiokai džiugino puikiais aktoriniais gebėjimais, stebino gražiais šokiais, dainomis, kūrybiškai padarytomis dekoracijomis. Subtiliai ir linksmai kvietė abiturientų klases parodyti jų kurtus šokius pagal iš anksto gautas melodijas. Išskirtinio dėmesio sulaukė ir tie, kurie per ketverius metus gimnazijoje mokėjo išsiskirti savo pasiekimais. Jie apdovanoti nominacijomis: „Meniškiausi“, „Metų pora“, „Laidos veidas“, „Humoristai“, „Proveržis“, „Vieningiausia klasė“, „Dūzgių organizatorius“.

Neatsiejama renginio dalis, kuri tikrai nustebino, tai ketvirtokų klasių vadovų pasirodymas. Į sceną „įriedėję“ septynviečiu dviračiu, laiko tėkmę pademonstravo pagal dainą „Tu ateik į pasimatymą“ ir pakvietė kuo dažniau susitikti klasės valandėlėse. Klasių vadovams jų auklėtiniai garsiausiais plojimais atsistoję dėkojo už tokį įspūdingą pasirodymą.

Šventės pabaigoje visi vaišinosi pasakiško skonio mokinių keptais keksiukais, dalinosi įspūdžiais ir džiaugėsi, kad tradicinė šventė Šimtadienis išlieka originali, skatina visus – ir trečiokus, ir ketvirtokus – parodyti savo kūrybiškumą. Pabendravę visi išsiskirstė pakilios nuotaikos, o  abiturientai limuzinais bei vakarėlių autobusais keliavo tęsti šventės į uostamiestį. 

 

Šimtadienio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 237 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,