Mano Gargždai



Klaipėdos valstybinėje kolegijoje – šventinė savaitė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
KVK nuotr. KVK nuotr.

Klaipėdos valstybinėje kolegijoje paminėtos gražiausios kovo mėnesio šventės.

 

Artėjant Kovo 11-ąjai Klaipėdos valstybinėje kolegijoje dūzgė liaudies šokių sūkurys. Studentai, dėstytojai ir akademinė bendruomenė noriai mokėsi pagrindinių lietuvių liaudies šokių žingsnelių, dainavo dainas bei mėgavosi gyvo garso muzika, kurią mums dovanojo grupė „FOLKS“.

Taip pat kolegijoje nugriaudėjo tradicinis Kovo 8-osios sporto renginys. Aikštelėje mišriose komandose rungėsi studentės, dėstytojai ir absolventai. Vyrai apdovanojo visas sporto salėje buvusias moteris gėlėmis, o dėstytojas J. Kavaliauskas – muzikiniu kūriniu. Nugalėjo draugystė ir gera nuotaika. Po pratęsimo rezultatu 74:72 nugalėjo baltųjų komanda, o mėlynieji užėmė antrąją vietą, todėl pralaimėjusių nebuvo.

Dėkojame SPV6-3 studentams už pagalbą dėstytojai B. Petraitienei organizuojant šį renginį. Taip pat tariame didelį „ačiū“ šauniems Turizmo ir rekreacijos katedros absolventams Tomui Balčiūnui, Mantvydui Ramonui ir Aurimui Cibulskiui, kurie niekada nepamiršta savo kolegijos ir mielai čia sugrįžta ne tik pasidalinti savo darbo patirtimi su studentais, bet ir patys mielai dalyvauja mūsų renginiuose.

Švęskime šventes netradiciškai, tai suteikia daugiau emocijų ir suburia bendruomenę.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 346 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,