Mano Gargždai



Sporto centre varžėsi rajono mokyklų krepšinio komandos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Balandžio 12 dieną Sporto centro salėje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų vaikinų krepšinio varžybos. Susirinko 5 komandos, kurios ratų sistema susitiko po kartą tarpusavyje.

 

Iškart burtai lėmė kovoti šių metų mokyklų žaidynėse labiausiai konkuruojančias bendrojo ugdymo mokyklas – Veiviržėnų Jurgio Šaulio ir Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijas. Rungtynių pradžioje vyravo intriga, o vėliau iniciatyvą perėmė „vaivorykštiečiai“ ir nugalėjo rezultatu 51:29. „Vaivorykštė“ ir toliau dideliais skirtumais įveikinėjo savo varžovus bei pelnytai tapo šių metų rajono bendrojo ugdymo mokyklų krepšinio varžybų nugalėtoja.

Dėl kitų prizinių vietų vyko atkaklios kovos tarp visų likusių mokyklų. Kelios rungtynės baigėsi vos keleto taškų skirtumu, bet ir tai persvarą įgyjant tik per paskutines rungtynių minutes. Taip, pavyzdžiui, Ketvergiai nugalėjo „Krantą“ (36:34), „Minija“ – Ketvergius (22:21), Veiviržėnus (36:27) ir „Krantą“ (24:19). Tai lėmė, kad „Minijos“ ekipa galutinėje įskaitoje užėmė antrąją vietą, o ketvergiškiai liko treti.

Varžybų nugalėtojais tapo šie mokytojo Tomo Papievio treniruojami mokiniai: Markas Liutika (kapitonas), Donatas Venckevičius, Eimantas Gruzdys, Orestas Raštikis, Evaldas Milius, Vilius Daugėla, Edgaras Riauka, Arnas Fenič, Frederikas Šiaulys ir Ugnius Kundrotas.

Balandžio 10 dieną tik viena merginų krepšinio komanda pareiškė norą kovoti dėl pajėgiausios Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklos vardo. Tai – Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija. Ji ir buvo paskelbta nugalėtoja.

 

Akimirkos iš varžybų – Zigmo Bitino nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 666 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,