Mano Gargždai



Į renginį „Judėk pirmyn su viltimi“ būrėsi geros valios žmonės (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Aštuntasis „Judėk pirmyn su viltimi“ renginys praėjusį šeštadienį ir vėl sukvietė būrį mielų žmonių. Organizatoriai – Klaipėdos Rotary klubas „Concordia 1826“ ir gausus būrys talkininkų – nuoširdžiai dėkoja visiems: dalyviams, svečiams, renginio rėmėjams ir savanoriams, susirinkusiems į baidarių ir dviračių varžybas, tapusiomis vienu iš pagrindinių „Vilties bėgimo“ solidarumo su onkologiniais ligoniais šaukliu.

 

Pagrindinis šių varžybų tikslas ir uždavinys – aukų rinkimas Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologinio centro išlaikymui, kur visos paslaugos ligoniams ir jų artimiesiems yra teikiamos nemokamai. Greta šio kilnaus tikslo svarbus yra ir žmonių pilietiškumo ugdymas, gerumo skatinimas, turiningas ir prasmingas laisvalaikio praleidimas pavasarinėje gamtoje. Šios varžybos prieinamos ne vien profesionaliems sportininkams, bet ir paties įvairiausio fizinio pasirengimo eiliniams žmonėms – tiek susibūrusiems į komandas, tiek ir startuosiantiems pavieniui. Ralio devizas – olimpinis: svarbu dalyvauti.

Šiais metais geros valios žmonės paaukojo 4 700 eurų (iš jų 700 Eur buvo skirta neįgaliųjų apgyvendinimui ir pervežimui) Šv. Pranciškaus onkologinio centro ligoniams ir jų artimiesiems. Organizatoriai džiaugiasi, kad neįgaliųjų bendruomenė iš visos Lietuvos jau trečią sykį atvyko palaikyti renginio dvasią ir dalyvavo katamaranų varžybose.

„Vienas lauke – ne karys. Net darydami gražius, gerus darbus po vieną – nedaug padarytume. O kai mūsų daug, kai vieni kitus palaikome ir sustipriname – galime tobulėti. Su mumis kartu nuostabūs žmonės, kurie padėdami organizuoti renginį aukoja ne tik savo laiką ir energiją, bet skatina bei ragina būti kartu ir savo artimuosius bei šeimas“, – sako organizatoriai.

Klaipėdos Rotary klubas „Concordia 1826“ su partneriais dėkoja Birutei Petraitienei, Artūrui Daniusevičiui, Mindaugui Sausaičiui, Ilja Petriuk, Evelinai Aleksandravičienei, Aurimui Rapaliui, Danutei Butkienei, Andriui Jokubaičiui, Vaidui Zulcai, Rolandui Saudargui, Audriui Laugaliui, Broniui Balsevičiui, Tomui Balsevičiui, Broniui Butkui, renginio savanoriams: Klaipėdos senamiesčio „Rotaract“ klubui, Klaipėdos „Interact“ klubui, Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos jaunimui, Lietuvos-Europos skautams, Lapių bendruomenės centrui, Lapių pagrindinei mokyklai, KVK sporto ir pramogų vadybos studentams, stovyklavietės „Minijos senvagė“ šeimininkams.

Organizatoriai taip pat dėkoja rėmėjams (dauguma jų remia renginį jau aštuntą kartą): UAB „Persolita“, UAB „Eurobiuras“, UAB „Gėlės tik jums“, UAB „Pas Virginiją“, UAB „Baidarių centras“, UAB „Gargždų geležinkeliai“, UAB „Admen“, UAB „Gerduva“, UAB „Riterna“, UAB „Telmento transportas“, buitinės technikos parduotuvių tinklui „Technorama“, UAB „Neilukas“, Fredos labdaros ir paramos fondui, Nidos kempingui, UAB „Construction era“, Klaipėdos Rotary klubui „Aditė“, UAB „Hokla“, Minijos baidarėms, Lapių bendruomenės centrui, Klaipėdos rajono savivaldybei bei informaciniams rėmėjams Klaipėdos rajono laikraščiui „Banga“ ir naujienų portalui „Mano Gargždai“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 247 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,