Mano Gargždai



„Naminuko“ auklėtiniai dalyvavo savaitės „Aktyvi ir laiminga šeima“ veiklose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Emos Petreikytės nuotr. Emos Petreikytės nuotr.

Gegužės 14–18 dienomis Gargždų lopšelyje-darželyje „Naminukas“ vyko teminė savaitė „Aktyvi ir laiminga šeima“. Teminės savaitės tikslas – atkreipti dėmesį į šeimos sampratą visuomenėje ir jos poreikį kiekvienam žmogui.

 

Lopšelio-darželio ugdytiniai pasakojo, diskutavo apie savo šeimą ir jos narius, tradicijas ir laisvalaikį, kūrė įvairius darbelius, nuotraukų koliažus.

Antradienio rytą lopšelio-darželio „Naminukas“ vaikai apsilankė Gargždų miesto stadione, susipažino su Gargždų „Bangos“ futbolo komanda, žaidimo taisyklėmis. Edukacinio užsiėmimo metu vaikai išbandė įvairias komandines užduotis.

Išaušus saulėtam trečiadienio rytui, vaikus aplankė klounas ir pelytė Minė. Jie vaikus ir jų tėvelius džiugino muilo burbulų fiesta ir meniniais užsiėmimais.

Šeimos savaitę vainikavo koncertas „Naminukas“ – mūsų šeima“. Įstaigos ugdytiniai paruošė muzikinius pasirodymus savo tėveliams. Pasirodymus lydėjo džiaugsminga nuotaika ir nuoširdūs tėvelių aplodismentai.

Po koncerto vaikai sulaukė staigmenos – 3 metrų aukščio drambliuko iš Palangos vasaros parko, kuris stebino savo grožiu ir dydžiu. Visa darželio bendruomenė vaišinosi kareiviška koše. Iš šventės vaikai išėjo pasipuošę spalvingais piešiniais ant veidų.

Savaitę lopšelio-darželio bendruomenė užbaigė sportine švente. Vyko iškilmingas „Naminuko“ vėliavos pakėlimas ir himno giedojimas, orientacinės lobių ieškojimo rungtys bei mankšta su pelyte Mine. Visos vaikų grupės buvo apdovanotos prizais, lauko žaislais bei medaliais.

Tikime, kad lopšelio-darželio „Naminukas“ ugdytiniai ir jų tėveliai ilgam prisimins šios savaitės renginius, bendrą veiklą kartu su mamomis, tėčiais, seneliais, broliais ir sesėmis.

 

Akimirkos iš edukacijų – Emos Petreikytės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 382 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,