Mano Gargždai



Kretingalės mokyklos bendruomenė susitiko su Lietuvos krepšinio legenda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Projekto organizatorių nuotr. Projekto organizatorių nuotr.

Pagal projekte „Kelias į save“, kurį remia Klaipėdos rajono savivaldybė, numatytas veiklas, Kretingalės pagrindinėje mokykloje gegužės 18 d. vyko susitikimas su Lietuvos krepšininku, Europos čempionu ir dviejų Olimpinių žaidynių bronzos medalininku Eurelijumi Žukausku.

 

Susitikimo metu jis pasakojo apie laimėtus medalius, iškovotas pergales, patirtas traumas. Motyvacinės paskaitos metu mokyklos bendruomenė turėjo galimybę gyvai išvysti krepšininko medalius ir apdovanojimus. Jis mus motyvavo siekti savo tikslų ir iškilus sunkumams – nepasiduoti. Mokykla gavo dovanų kamuolių su jo autografu ir taip pat, pirmą kartą mokyklos istorijoje, gavome iš žymaus krepšininko sportinį batą su parašu.

E. Žukauskas Kretingalės pagrindinėje mokykloje lankosi jau antrąjį kartą. Pirmasis susitikimas įvyko lygiai prieš 18 metų – 2000-aisiais metais, tuo metu jis atvykęs žaidė su dabartinių mokinių: Roko Tiškaus, Šarūno Tiškaus ir Raido Šideikio tėvais. Projekto metu mokyklos stipriausi krepšininkai, pasipuošę spalvingais komandos marškinėliais, turėjo galimybę susirungti su E. Žukausku baudų metimo varžybose. Taip pat šiose varžybose nepraleido progos susirungti ir minėti mokiniai. Esame labai dėkingi ir pamaloninti E. Žukausko apsilankymu ir netikėtomis dovanomis.

Kaip numatyta projekte, gegužės 11 d. mokykloje vyko tęstiniai Mobilaus teatro užsiėmimai 8–10 klasių mokiniams. Užsiėmimų metu mokiniai mokėsi pažinti save ir gilino klasės bendrystės jausmą, lavino bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius.

Dėkojame mūsų rėmėjams – AB „Pieno žvaigždės“ – už malonų bendradarbiavimą ir gausiai suteiktą paramą. „Ačiū“ tariame Mokinių tarybos pirmininkei 8 klasės mokinei Smiltei Lekstutytei už pastangas įgyvendinant projektą „Kelias į save“ bei iniciatyvumą.

 

Projekto organizatorių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,