Mano Gargždai



„Banga“ pasiekė dar vieną pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fk.banga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fk.banga.lt nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 4:1 įveikė „Trakus B“.

 

Šiose rungtynėse „Banga“ gana greitai įgijo apčiuopiamą pranašumą. 12 minutę R. Krušnauskas išbėgo prieš vartininką, prasimetė kamuolį ir atliko puikų perdavimą A. Bačanskiui, kuriam beliko pasiųsti kamuolį į vartus – 1:0. 25 minutę R. Krušnauskas, įsiveržęs į baudos aikštelę, smūgiavo, kamuolys kliudė gynėją ir vėl atšoko „Bangos“ puolėjui, likusiam akis į akį su varžovų vartininku. Po dar vieno R. Krušnausko smūgio rezultatas tapo 2:0. „Banga“ pirmajame kėlinyje neišnaudojo dar dviejų šimtaprocentinių progų, o besibaigiant kėliniui vos nebuvo nubausta. Laimei, užtikrintai sužaidė I. Driomovas, kritęs trakiškiui į kojas ir perėmęs kamuolį.

Jau pirmąją antrojo kėlinio minutę R. Krušnauskas galėjo padidinti skirtumą, tačiau iššokęs prieš vartininką smūgiavo greta vartų. 56 minutę pati „Banga“ susikūrė sau problemų. D. Padaigiui nepavyko atlikti perdavimo ir kamuolį perėmęs E. Stočkūnas laimėjo akistatą su I. Driomovu – 2:1.

Tiesa, gargždiškių pranašumas aikštėje abejonių nekėlė ir buvo tik laiko klausimas, kada „Banga“ dar kartą pasiųs kamuolį į vartus. Tai pavyko padaryti jau 67 minutę, kai po K. Urbaičio perdavimo A. Bačanskis smūgiu galva vėl padidino gargždiškių pranašumą – 3:1.

Besibaigiant rungtynių laikui pasižymėjo ir po keitimų aikštėje pasirodę žaidėjai. P. Lotužys sėkmingai pakėlė kampinį, o E. Anulis, iššokęs aukščiau nei varžovas, galva nukreipė kamuolį į vartus – 4:1.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione birželio 10 dieną, sekmadienį, 17 valandą su „Panevėžiu“.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – „Trakai B“ (Trakai) 4:1 (2:0).

Gargždų miesto stadionas, 600 žiūrovų. Teisėjas – R. Šmitas.

Įvarčiai: 12 min. ir 67 min. A. Bačanskis, 25 min. R. Krušnauskas, 90+3 min. E. Anulis („Banga“); 56 min. E. Stočkūnas („Trakai B“).

Įspėjimai: 83 min. P. Lotužys, 83 min. M. Petrikas („Banga“); 50 min. R. Masenzovas („Trakai B“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis, D. Padaigis, E. Bračkus, M. Gudauskas, A. Bačanskis (90+2′ N. Žebrauskas), V. Pocevičius, G. Samsonik (79′ P. Lotužys), K. Urbaitis (75′ M. Petrikas), A. Skurdelis (86′ J. Skuodas), R. Krušnauskas (63′ E. Anulis). Atsargoje liko: K. Smilingis, M. Ilginis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 277 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,