Mano Gargždai



Jaunimas dalyvavo projekte „Drauge – mes galim“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gabrielės Jenciūtės nuotr. Gabrielės Jenciūtės nuotr.

Drauge – mes galim“ – tai ketvirtus metus iš eilės vykstantis Daukšaičių kaimo jaunimo projektas. Neformali jaunimo grupė „Vienas kumštis“ ir aplinkinių kaimų jaunimas birželio 9 d. susirinko į Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro sporto aikštyną.

 

Sveikatingumo diena prasidėjo nuo ištvermės trasos įveikimo, kurią parengė Audrius Auzocalitas. Trasoje jaunimui teko sukaupti jėgas keliant padangą, nešant komandos draugą, ištvermės reikėjo bėgant atstumus, proto – dėliojant degtukus. Iš pradžių daugelis abejojo, ar dalyvauti šioje trasoje, tačiau atsirado 20 jaunuolių (5 komandos po 4 narius), kurie norėjo išbandyti savo ištvermę.

Vėliau vyko krepšinio varžybos. Po kovos pirmąją vietą iškovojo komanda „Bolševikai“, kurią sudarė draugų kompaniją iš skirtingų gyvenviečių, antrąją vietą laimėjo komanda „Anrius“ ir trečiąją – „Vienas kumštis“ iš Daukšaičių.

Pasibaigus krepšiniui, komandos rinkosi į tinklinio aikštelę. Nugalėtojais tapo Šalpėnų jaunimo komanda „Šalpėnai“, antrą vietą iškovojo „Judrėnai“, trečia liko komanda „Naujokai“. Pasibaigus varžyboms ir apdovanojimams, jaunimas draugiškai susirinko prie vakarienės stalo, kur vaišinosi ant laužo keptomis dešrelėmis ir aptarė smagiai praleistą dieną.

Daukšaičių kaimo jaunimas dėkoja Klaipėdos rajono savivaldybei už suteiktą finansavimą rengiant projektą, įmonei „Egdaro“ už projekto rėmimą.

Tikimės, kad ir toliau bursimės į draugišką aplinkinių kaimų ratelį ir palaikysime puikius santykius tarp jaunimo.

 

Akimirkos iš projekto – Gabrielės Jenciūtės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 514 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,