Mano Gargždai



„Banga“ nusileido Kėdainių komandai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 0:1 pralaimėjo Kėdainių „Nevėžiui“.

 

Kėdainiečiai šiemet liko „Bangai“ neįveikiami. Panašiai kaip ir Kėdainiuose, taip ir Gargžduose „Banga“ turėjo neblogų progų pasižymėti, tačiau kamuolį į vartus siuntė „Nevėžio“ futbolininkai.

Pirmosiomis minutėmis „Banga“ buvo užgulusi svečių vartus, tačiau užtikrintai žaidęs M. Malinauskas neleido gargždiškiams išsiveržti į priekį. 9 minutę jau I. Driomovas gelbėjo „Bangą“ po E. Kugio smūgio iš baudos aikštelės.

Antrajame kėlinyje „Bangos“ žaidimą ypač pagyvino aikštėje pasirodęs E. Anulis. Kelis kartus komandos draugams tik akimirkos pritrūkdavo, kad „uždarytų“ jo pavojingai į baudos aikštelę skersuotus kamuolius. 68 minutę jau pats E. Anulis atsidūrė atakos smaigalyje, kai po M. Gudausko perdavimo iš kairiojo krašto tiksliu smūgiu pabandė įveikti M. Malinauską. Deja, „Nevėžio“ vartų sargas nukreipė kamuolį į kampinį.

Kai jau atrodė, jog dvikova baigsis nulinėmis lygiosiomis, svečiai surengė sėkmingą kontrataką. Po perdavimo iš aikštės gilumos T. Eliošius suklaidino gynėją ir pavojingai smūgiavo iš baudos aikštelės prieigų. Jo smūgį I. Driomovas atrėmė, tačiau R. Lipnevičius aplenkė gargždiškius ir nukreipė kamuolį į vartus – 0:1.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione rugpjūčio 31 dieną, penktadienį, 19 valandą su Alytaus „Dainava“. Tai bus LFF Taurės turnyro ketvirtfinalio dvikova.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – „Nevėžis“ (Kėdainiai) 0:1 (0:0).

Gargždų miesto stadionas, 400 žiūrovų. Teisėjas – G. Macevičius.

Įvarčiai: 89 min. R. Lipnevičius („Nevėžis“).

Įspėjimai: 45+2 min. K. Urbaitis, 54 min. V. Pocevičius, 59 min. E. Bračkus, 86 min. N. Urba („Banga“); 47 min. M. Vasiliauskas, 70 min. D. Gražys („Nevėžis“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, D. Padaigis, K. Gnedojus, E. Bračkus, M. Gudauskas, A. Bačanskis (65′ M. Radžiukynas), V.Pocevičius, K. Urbaitis (79′ M. Petrikas), G. Samsonik (60′ E. Anulis), N. Urba, D. Zubauskas. Atsargoje liko: K. Smilingis, M. Gelžinis, M. Ilginis, P. Lotužys, P. Srėbalius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 423 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,