Mano Gargždai



Savaitgalį rajone liepsnojo transporto priemonės ir šieno rulonai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Savaitgalį rajone darbo netrūko ir ugniagesiams. Gauti pranešimai apie liepsnojančias transporto priemones, skubėta gesinti užsidegusius šieno rulonus.

 

Penktadienį, apie 12.49 val., buvo pranešta, kad automagistralės Klaipėda–Kaunas 34 kilometre dega transporto priemonė. Atvykę ugniagesiai pastebėjo, kad rūksta dūmai iš krovininio automobilio „IVECO“ variklio skyriaus. Gaisro metu apdegė ir išsilydė variklio skyriaus elektros instaliacija. Atjungtas akumuliatorius.

Dar vieną transporto priemonę suskubta gesinti vakar. Apie 12 val. buvo gautas pranešimas, kad Kretingalės seniūnijoje, Šaipių miške, ties Nemirseta, liepsnoja automobilis „Toyota Land Cruiser“ (1993 m.). Transporto priemonė degė atvira liepsna. Per gaisrą išdegė visos automobilio degios dalys.

Penktadienį, 21.21 val., ugniagesiai vyko į Veiviržėnų seniūniją, Vištiškių kaimą, kur gautas pranešimas, kad dega prie daržinės sukrauti šieno rulonai.

Pasitelkus ūkininko traktorių, šieno rulonai buvo stumdomi toliau nuo daržinės. Gaisro metu sudegė ir sulieta vandeniu apie 10 tonų šiaudų (13 rulonų), išsaugota už 3 metrų stovėjusi daržinė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 302 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,