Mano Gargždai



Pažintis su orlaiviais paliko didelį įspūdį specialiosios lavinamosios klasės mokiniams

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
D. Puškorienės nuotr. D. Puškorienės nuotr.

Spalio 11 d. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos specialiosios lavinamosios B klasės mokiniai vyko į pažintinę ekskursiją po Klaipėdos rajoną. Mokinius lydėjo mokytoja Dalia Puškorienė ir jos padėjėjos Ingrida Lingienė, Ona Milvydienė, ir Livita Kiesienė.

 

Dirvupių kaime apsilankėme UAB „Klaipėdos avialinijos“. Mus maloniai pasitiko ir daug naujos, įdomios informacijos suteikė aviatechnikos mechanikas Vaidas Toleikis. Mokiniai apžiūrėjo visus orlaivius iš vidaus ir išorės. Sužinojo, kad orlaiviai naudojami keleivių, krovinių pervežimui, suteikiant medicininę pagalbą, gaisrų gesinimui, pramogoms ir kt. Mokiniai dirbtuvėse domėjosi, kaip vyksta orlaivių techninė priežiūra, remontas. Visi pirmą kartą matė orlaivio variklį, kur ir kiek reikia įpilti kuro, kaip specialia drobe aptraukiami jų sparnai, kokie yra pakilimo takai.

Toliau kelionė tęsėsi į Priekulės miestelį. Kiekvienais mokslo metais norime pažinti vis naujas gimtojo krašto vietas. Pasidžiaugėme Vingio parku, kuriame yra įvairių skulptūrų. Suradome išdrožinėtą užrašą, skirtą mokytojui. Apsilankėme kavinėje, mokiniai patys bandė užsisakyti patiekalą, skaitė meniu, bandė atsiskaityti už paslaugas. Grįžome į mokyklą pilni naujų įspūdžių, kuriais mokiniai norėjo kuo greičiau pasidalinti su artimaisiais.

 

D. Puškorienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 312 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,