Mano Gargždai



Rajone dėl slidžios kelio dangos susidūrė automobiliai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Vakar, apie 16 val., Klaipėdos rajone, kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 207 km, susidūrė dvi transporto priemonės.

 

Automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas vyro (gim. 1981 m.), esant slidžiai kelio dangai, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Volkswagen Passat“, vairuojamu vairuotojo (gim. 1973 m.). Vyras nepasirinko saugaus vairavimo greičio, neatsižvelgė į meteorologines sąlygas ir apledėjusią kelio dangą.

Eismo įvykio metu sužaloti abiejų automobilių vairuotojai, kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į Klaipėdos ligoninę. Automobilio „Opel Vectra“ keleiviai, mažametė (gim. 2008 m.) ir mažametis (gim. 2016 m.), bei automobilio „Volkswagen Passat“ keleivė (gim. 1973 m.), tai pat dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Sekmadienį, gruodžio 16 d., keliuose įvyko dvigubai daugiau eismo įvykių – važiavimo sąlygas blogino krituliai, slidi kelio danga. Per parą įvyko 19 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeistas 31 žmogus. Įvykiuose sužeisti automobiliuose vežami 5 nepilnamečiai keleiviai, 2 eismo įvykius, kuriuose nukentėjo žmonės, sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 246 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,