Mano Gargždai



Gargždų senjorai – Lietuvos sunkiosios atletikos čempionai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Varžybų dalyvių nuotr. Varžybų dalyvių nuotr.

Gargžduose vyko Lietuvos atviras tarptautinis sunkiosios atletikos senjorų čempionatas. Suvažiavo 81 dalyvis iš Baltarusijos, Estijos, Rusijos, Izraelio, Latvijos ir Lietuvos.

 

Tokiame būryje gargždiškiai senjorai „nušlavė“ visus ir iškovojo komandinę pirmą vietą. Antrieji liko Panevėžio senjorai, o treti – vilniečiai.

Asmeniškai Gargždų komandoje, tarp moterų, pagal amžiaus grupes, čempionėmis tapo Solveiga Urnikytė, Diana Mačiūtė, Inga Vilkaitė, Gabrielė Čeliauskaitė ir Kristina Basova. Vyrų grupėje čempionais tapo Albinas Nausėda, Regimantas Vaitkus, Edvardas Šauklys, Algirdas Piaulokas, Laimutis Daugėla, Raimundas Averkinas ir Giedrius Martišauskas. Antrą vietą iškovojo Vladas Zeniauskas, trečią vietą – Robertas Skurdenis. Tiek medalių Gargždai nėra matę, tai – nuostabus pavyzdys jaunimui.

Kad dalyviams buvo gera ir smagu, galima suprasti iš padėkų po varžybų, asmeniškai treneriui Edvardui Šaukliui, jo komandai ir noro vėl sugrįžti į Gargždus. Ypač užsienio dalyviams labai patiko mūsų gražus miestelis.

Prie šių varžybų prisidėjo Sporto centras, Gargždų sporto mokykla, broliai Ilginiai, Romas Petkevičius, UAB „XADOLT“.

Gargždai turi tikrą sunkiosios atletikos kalvę ir vaikučiai, ir merginos, ir moterys, ir senjorai dalyvauja varžybose ir iškovoja aukštas vietas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 263 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,