Mano Gargždai



Sekmadienį „Gargždų pramogos SC“ rungtyniaus su Vilniaus ekipa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi „Gargždų pramogos SC“ nuotr. Asociatyvi „Gargždų pramogos SC“ nuotr.

Sekmadienį 16 val. Policijos komisariato salėje „Gargždų pramogos SC“ susitiks su VDA ekipa.

 

Antras rungtynes iš eilės „Gargždų pramogos SC“ žais namuose. Praėjusį savaitgalį gargždiškiai Mažeikiuose laimėjo rezultatu 4:1, o savaitės viduryje žaidė atidėtas antrojo turo rungtynes, kuriose nepasigailėjo FC „Bekentas“ komandą ir juos sutriuškino 8:1.

Šįkart jų lauks kitas Vilniaus klubas – VDA, kuris pats praėjusią savaitę 1:4 pralaimėjo Kauno „Vyčiui“, o dabar ir vėl kausis prieš vieną stipriausių lygos ekipų.

Antroje vietoje esantis Gargždų klubas šiame sezone jau įveikė VDA. Tada jie išvykoje laimėjo 5:3, o namuose norėtų pasiekti dar geresnį rezultatą.

„Pirmos rungtynės Vilniuje tikrai nebuvo lengvos su VDA komanda. Rungtynės su jais visada būna klampios, daug kovos. VDA komandoje žaidžia fiziškai gerai sudėti vyrai. Mes visada tikimės geriausių rungtynių, bet, kaip bus, pamatysime. Mūsų tikslas bus apginti namų sienas ir iškovoti pergalę“, – prieš šį mačą kalbėjo vienas „ Gargždų pramogos SC“ lyderių Aurimas Skurdelis, kuris pats prieš VDA žaisti negalės.

„VDA ekipos stipriausia pusė yra visa komanda ir komandiškas žaidimas. Norint juos įveikti, reikės sugriauti tą komandiškumą“, – pridūrė Lietuvos futsalo rinktinės narys.

„Žaisime prieš aukščiau turnyrinėje lentelėje esantį varžovą ir dar išvykoje, tad bus sunku. Gargždų žaidimas labai simpatiškas. Su savo braižu, su individualiu meistriškumu. Tai puiki komanda“, – prieš būsimą dvikovą varžovams gerų žodžių negailėjo VDA kapitonas Artūras Žarnovskis.

A. Žarnovskis išskyrė ir stipriausias „ Gargždų pramogos SC“ ekipos puses: „Stabilumas rungtynių metu. Iš šono atrodo, kad jiems nesvarbu ar jie pirmauja, ar vejasi. Vis tiek žaidžia savo žaidimą, nepasiduoda emocijoms, yra vieningi. Taip pat geba išnaudoti savo lyderius“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 288 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,