Mano Gargždai



NKL „Sportloto Auto“ žaidimo nugalėtojas – sirgalius iš Gargždų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
D.Lukštos/NKL.lt nuotr. D.Lukštos/NKL.lt nuotr.

Visą Nacionalinės krepšinio lygos sezoną rengtą „Sportloto Auto“ žaidimą laimėjo aistruolis iš Gargždų Valdas Jurkus, kuriam atiteko naujas „Toyota Yaris“ automobilis.

 

Patekti į žaidimą galėjo visų komandų sirgaliai – visą sezoną NKL salėse vyko atrankiniai žaidimo etapai, o patekti į konkursą galėjo 50 aistruolių.

Finaliniame etape nugalėtojas buvo išaiškintas spėjant pirmojo pusfinalio rungtynių (Šakių „Vytis“ – „Telšiai“) nugalėtoją ir antrojo pusfinalio mačo (Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – „Palangos Kuršiai“) rezultatą.

Nė vienam iš spėjusių nepavyko tiksliai pataikyti antrųjų rungtynių rezultato, bet Valdas Jurkus buvo arčiausiai pagal pasirinktą nugalėtojų persvarą.

Jis spėjo, kad „Vytis“ įveiks telšiškius, o antrajame pusfinalyje nurodė, jog Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ laimės 8 taškų pranašumu – 92:84. Marijampoliečiai laimėjo 7 taškais – 86:79.

„Esame iš Žemaitijos, sergame už žemaičius, „Telšiai“ mums prie širdies, visaip būrėme, bet vis tiek pergalę skyrėme „Vyčiui“. „Palangos Kuršiai“ – taip pat labai artimi, Palanga, jūra, mūsų kraštas, bet Marijampolės komanda labiau patyrusi. Sunku žymėti, kad mylima komanda turi pralaimėti“, – apie savo pasirinkimus sakė V. Jurkus.

Laimėtojas jau žino, kam atiteks naujasis automobilis.

„Sūnus laukia. Šiemet baigia dvyliktą klasę, turi vairuotojo pažymėjimą ir gaus automobilį. Atvažiavome su vienu automobiliu, parvažiuosime su dviem“, – džiaugėsi gargždiškis.

NKL žaidimą, kuriame galima laimėti automobilį, surengė antrąjį sezoną iš eilės.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,