Logo
 Spausdinti šį puslapį

Duris pravėrė atsinaujinęs grožio salonas „Soliariumų studija“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Soliariumų studija“ kolektyvas. RB Moments nuotr. „Soliariumų studija“ kolektyvas. RB Moments nuotr.

„Soliariumų studija“ po septynių su puse metų veiklos persikėlė į naujas, erdvesnes patalpas. Nuo šiol platų grožio paslaugų asortimentą siūlantis salonas savo klientų lauks adresu P. Cvirkos g. 10–16, Gargždai (prie mažosios „Maximos“ iškilusiame naujame pastate).

 

Gegužės 6 dieną „Soliariumų studija“ pravėrė plačiai duris ir pakvietė į atidarymo šventę. Jos metu klientai buvo maloniai nustebinti dovanomis – nuolaidomis, prizais ir siurprizais. Loterijos metu klientai laimėjo prizų net už 200 eurų. Šventinę atmosferą praskaidrino trijų žavingų vyrų grupė „Lotus“. Susirinkusieji vaišinosi tortu ir kitais skanėstais.

Salono savininkė Laima Juodiškienė džiaugiasi, kad galės savo esamus ir būsimus klientus aptarnauti dar jaukesniame ir erdvesniame salone.

„Soliariumų studija“ siūlo itin platų paslaugų pasirinkimą. Čia galite palepinti savo kūną dirbtinės saulės spinduliais, yra gulimas ir stovimas soliariumai su naujai pakeistomis lempomis. Tiems, kas negali naudotis soliariumais, bet nori greito įdegio, siūloma išbandyti savaiminio įdegio procedūrą, per 5 minutes savo kūną papuošite šviesesniu ar tamsesniu atspalviu. Vienoje vietoje moterys gali džiaugtis visomis lieknėjimo procedūromis, „Rool“ ir „Vacu Acive“ treniruotėmis, leidžiančiomis per du mėnesius atsikratyti net iki dešimt kilogramų, pagerinti savijautą, sumažinti celiulitą ir kūno apimtis.

Labai populiarios stangrinimo ir jauninimo procedūros kūnui ir veidui, atliekamos radijo dažnio aparatu. Kraujotakos gerinimui ir toksinų šalinimui atliekama kompresinė terapija. Taip pat salone galima pasidaryti veido valymą, masažą.

Studijoje teikiamos sertifikuotos vizažistės paslaugos, atliekami proginiai makiažai. Taip pat kvalifikuota specialistė kokybiškai atliks manikiūrą ir pedikiūrą. Visažistė ir manikiūristė savo žinias tobulina įvairiuose aukšto meistriškumo seminaruose.

Kas dar neapsilankėte – būtinai užsukite. „Soliariumų studijoje“ jus pasitiks malonus aptarnavimas ir jauki aplinka, profesionalūs ir puikiai savo darbą išmanantys specialistai suteiks kokybiškas paslaugas. Esate laukiami adresu, P. Cvirkos g. 10–16, Gargždai. Tel. 86 33 34541. Naujienas sekite feisbuke „Soliariumų studija“, www.soliariumustudija.lt 

 

Reklama

 

RB Moments nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,