Mano Gargždai



Gargždų pareigūnams įteikti garbingi apdovanojimai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Klaipeda.policija.lt nuotr. Klaipeda.policija.lt nuotr.

Klaipėdos apskrities VPK informuoja, kad šiandien laikinai einantis rajono policijos komisariato viršininko pareigas Raimondas Vaitkevičius įteikė policijos komisariato pareigūnams ir darbuotojams apdovanojimus.

 

Lietuvos policijos generalinio komisaro įsakymu už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga antrojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklas „Angelas Sargas“ įteiktas policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkui, komisarui Gediminui Radzevičiui. Pažymėtina, kad G.Radzevičius ir savo gimtadienį švenčia būtent vasario 16 dieną.

Tuo pačiu įsakymu trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Angelas Sargas“ apdovanota policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėja, vyresnioji inspektorė Jolita Kilinskienė.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko įsakymu už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą ir pažymint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną įteikti padėkos raštai Linai Stonkienei ir Ramunei Žemgulienei, policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Migracijos poskyrio specialistėms.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 226 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,