Mano Gargždai



Administracijos direktoriaus pavaduotojai – Rasa Petrauskienė ir Justas Ruškys

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Naujai išrinkta Administracijos direktoriaus pavaduotoja R. Petrauskienė sulaukė mero ir kolegų sveikinimų. K. Abromavičiūtės nuotr. Naujai išrinkta Administracijos direktoriaus pavaduotoja R. Petrauskienė sulaukė mero ir kolegų sveikinimų. K. Abromavičiūtės nuotr.

Šiandien posėdžiavusi Klaipėdos rajono savivaldybės taryba pritarė Administracijos direktoriaus pavaduotojų kandidatūrai. Šias pareigas nuo birželio mėnesio pradžios eis konservatorė Rasa Petrauskienė bei Liberalų sąjūdžio frakcijos atstovas Justas Ruškys.

 

Tarybos posėdyje dalyvavo 26 nariai. Dėl asmeninių priežasčių nepasirodęs Justas Ruškys opozicijai sukėlė klausimų dėl savo kandidatūros į Administracijos direktoriaus pavaduotojo postą. Siūlyta nesvarstyti jo kandidatūros, nes pats posėdyje nedalyvaudamas J. Ruškys negali prisistatyti ir atsakyti į klausimus. Visgi į tokį opozicijos siūlymą atsižvelgta nebuvo, o dalyvaujantiems politikams buvo patikinta, kad J. Ruškio dalyvavimas, svarstant jo kandidatūrą, nėra būtinas.

Taip pat posėdžio pradžioje buvo priimtas pasiūlymas abu klausimus dėl pavaduotojų skyrimo svarstyti kartu.

R. Petrauskienės ir J. Ruškio kandidatūrą Administracijos direktoriaus Artūro Bogdanovo siūlymu teikė meras Bronius Markauskas.

Posėdžio metu R. Petrauskienė prisistatyti nepanoro, jai klausimų neturėjo ir Tarybos nariai. Pati konservatorių atstovė nuo balsavimo nusišalino.

Po slapto balsavimo paaiškėjo, jog už kandidatę balsavo 24 Tarybos nariai, balsavusių prieš ir susilaikiusių nebuvo. Vienas biuletenis – sugadintas.

Už J. Ruškį balsavo 17 Tarybos narių, 8 – prieš. Taip pat vienas biuletenis buvo sugadintas.

Naujas pareigas R. Petrauskienė pradės eiti nuo birželio 12 dienos, J. Ruškys – nuo birželio 14 dienos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 225 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,