Mano Gargždai



Priekulėje atidaryta nauja „Maxima“ parduotuvė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Vakarų Lietuvoje esančiame Priekulės miestelyje nuo šiol apsipirkti bus galima paprasčiau. Jame duris atvėrė nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė. Adresu Žirgų gatvė 41 įsikūrusi parduotuvė pirkėjus kvies rinktis iš plataus šviežio ir šaldyto maisto bei buitinių prekių asortimento, o taip pat turės ekologiškų prekių skyrių.

 

Apie 80 proc. naujosios parduotuvės šviežio maisto prekių asortimento sudarys lietuviška produkcija. Tai jau 249-oji „Maxima“ ir 169-oji „X“ formato parduotuvė Lietuvoje. Į jos įrengimą prekybos tinklas investavo 42 tūkst. eurų. Parduotuvėje dirbs 22 darbuotojai.

Atidarymo dieną parduotuvė gyventojus pasitiko ne tik šventine nuotaika, bet ir kava, arbata bei didžiuliu „Maximos“ meistrų iškeptu tortu.

„Prekybos tinklo plėtrą vykdome ne tik didmiesčiuose, bet neaplenkdami ir mažų miestelių. Juose parduotuvės dažnai tampa ne tik vieta apsipirkti, bet ir savotišku gyvenvietės socialinio gyvenimo centru, kur žmonės sutinka vieni kitus, bendrauja. Dėl to naujos parduotuvės atidarymas Priekulės gyventojams yra išties svarbus įvykis. Dėsime visas pastangas, kad pateisintume jų lūkesčius ir pasiūlytume galimybę apsipirkti patogiai bei rinktis iš plataus visų reikalingų prekių asortimento“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

I. Ščerbavičienė taip pat džiaugiasi, kad net ir tokiame nedideliame miestelyje kaip Priekulė labai greitai pavyko suburti motyvuotą ir entuziastingai nusiteikusią darbuotojų komandą, kuri pasiryžusi rūpintis gerąja klientų apsipirkimo patirtimi.

Parduotuvėje pirkėjai bus aptarnaujami trejose kasose, taip pat klientų patogumui įrengtas vidinis taromatas. Bendras parduotuvės plotas siekia beveik 630 kv. m, iš kurių 353 kv. m užima prekybos salė.

Priekulės „Maximoje“ bus galima rasti ne tik didelį šviežių bandelių, duonos, daržovių, vaisių, mėsos, konditerijos ir kulinarijos pasirinkimą, bet ir ekologiškų bei etninės virtuvės prekių skyrių. Parduotuvėje gyventojai ir miestelio svečiai taip pat galės įsigyti buitinės chemijos, kosmetikos, popieriaus prekių ir produktų gyvūnams.

Atidarymo proga bus gausu įvairių nuolaidų ir akcijų. Pavyzdžiui, apsiperkant parduotuvėje gegužės 30–birželio 30 dienomis į „Ačiū“ kortelę grįš net 5 kartus didesnė suma – 5 proc. nuo pirkinių vertės.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 339 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,