Mano Gargždai



Išskirtinės technikos fiestoje Gribžiniuose – dalyvių bei pramogų gausa (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Praėjusį savaitgalį Gribžiniuose organizuotas jau ketvirtasis automobilių mylėtojų festivalis „Klaipėda Motor BBQ“ – akį traukė išskirtinė technika, žiūrovai bei dalyviai sukosi pramogų verpete.

 

Pramogos – visiems

Pasak organizatoriaus Simo Paulausko, šių metų renginys, kuriame netrūko nematytų projektų bei pramogų, išsiskyrė dalyvių gausa: „Užsiregistravo apie 200, atrinkome 126. Į renginį atvyko 107, o dar keletą priėmėme vietoje, nes jų transportas buvo vertas dėmesio.“

Organizatoriai džiaugiasi puikiai pavykusiu renginiu – vyravo palankūs orai, sulaukta nemažo būrio lankytojų.

„Labai džiaugiamės, kad festivalis populiarėja, žinia apie jį sklinda vis plačiau. Viskas praėjo be nesklandumų, sulaukėme šiek tiek kritikos ir pasiūlymų, patys pastebėjome, kas vyko ne taip, tad tobulėsime ir kitais metais šias klaidas ištaisysime“, – kalbėjo S. Paulauskas.

Į festivalį šiemet taip pat atvyko automobiliai, dalyvaujantys įvairiose varžybose, keletas ekskliuzyvinių „VAG“ atstovų, įspūdingi Amerikos rinkos automobiliai bei akį traukiantys vienetiniai, darbo rankų motociklai.

Pramogų renginio metu netrūko nei suaugusiems, nei vaikams – pasižvalgius į stulbinančią techniką, buvo galima naudojantis virtualiosios realybės akiniais pasinerti į virtualų pasaulį, išbandyti simuliatorius bei parodyti savo įgūdžius, vaikai linksminosi šokinėdami ant batuto, žaisdami su burbulais, baseine. Vakare susirinkusieji stebėjo grupės „Rebelheart“ pasirodymą.

 

Geriausiems – apdovanojimai

Automobilių kultūrą populiarinantys renginio organizatoriai, kruopščiai atrinkdami festivalyje galinčią dalyvauti techniką, skiria ir nominacijas labiausiai nusipelniusiems.

Naujausias renginio automobilis – E. Valučio „Dodge Challenger“, seniausias – G. Tamulevičiaus „Volkswagen Kaefer“. „Air Ride Show“ nominaciją pelnė E. Bogdanovas su „Lada 21063“.

Gražiausių variklių skyrius (rinko „Megapro“ autoservisas) – M. Varkalio „VAZ 2101“, E. Cirtauto „Suzuki Samurai“ ir R. Meižio su „Nissan 200sx“.

Gražiausius „oldschool‘us“ rinko visiems gerai žinomas automanas Edgar Dementenko. Laureatai: G. Tamulevičiaus „Volkswagen Kaefer“, D. Žebrausko „BMW 1602“ ir I. Andrusenko „Ford Mustang“.

„Best of USA“ nominacijai nugalėtoją rinko renginio rėmėjas iš „Amber Pro“ Egidijus Valutis. Jis prizą skyrė pačiam gražiausiam I. Andrusenko priklausančiam „Ford Mustang“.

Gražiausių salonų rinkimuose geriausius rinko organizatoriai. Nugalėjo T. Medelinskas su „Volvo 244“, D. Bagdonavičius su „BMW e34“ bei K. ir M. Žukaičiai su „Volkswagen T3“.

Gražiausius renginio automobilius rinko automanas.lt. nominacijos skirtos E. Dementenko su „Volkswagen Golf MK4“, A. Obolevs su „Volkswagen Scirocco“ ir A. Kuldoš su „Lexus GS430“.

Griausmingiausias automobilis (rinko „Insane Performance“) – stipriai patobulinta „AUDI 80“ („ubagė“), greičiausiu tapo K. ir M. Žukaičių „Volkswagen T3“ iš „Miami Autoclub“, žemiausias automobilis – V. Krajausko „Honda Civic“.

Gražiausi motociklai buvo išrinkti irgi organizatorių komisijos narių – 2 motociklai priklausantys „Motofazenda“ kompanijai ir S. Gvažiausko „Ducati Diavel“.

Gražiausius ratlankius rinko festivalio rėmėjas ir komisijos narys V. Vilimas iš „Wheel Resto by Wilimas“. Nominantai – P. Mitkus su „Volkswagen Golf“, Deividas Jovaiša su „Nissan 200sx“ ir Kristijonas Miklovas su „Mercedes Benz w124“.

Sportiškiausi automobiliai (rinko rėmėjai „Insane Performance“) – A. Kuldoš su „Lexus GS430“, D. Bagdonavičius su „BMW E34“, R. Meižis su „Nissan 200sx“.

 

Renginio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 226 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,