Mano Gargždai



Atsakingos institucijos vykdys saugaus elgesio vandenyje prevenciją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Praėjusią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriuje įvyko susitikimas, kurio metu aptartas institucijų bendradarbiavimas Kuršių marių priekrantėje.

 

Susitikimo metu nutarta, kad Viešosios tvarkos skyrius kartu su Klaipėdos rajono policijos komisariato paskirtais pareigūnais aplankys vietas, kuriose teikiamos įvairios vandens pramogų paslaugos, jėgos aitvarų sportu užsiimančią mokyklą, kitas poilsiautojų pamėgtas teritorijas ir vykdys saugaus elgesio ant paviršinių vandens telkinių prevenciją.

Rinktinės pareigūnams ir kitų institucijų atstovams, vykdantiems žmonių paieškos ir gelbėjimo darbus Kuršių mariose, pavesta atlikti išgelbėtų asmenų apklausą, o duomenis pateikti atsakingoms institucijoms. Asmenys, nesilaikantys saugaus elgesio vandenyje taisyklių, būtų įspėti dėl neatsakingo požiūrio, o esant būtinybei – taikomos prevencinio ar administracinio pobūdžio priemonės.

Nutarta spręsti klausimą dėl bendrų pavyzdinių saugaus elgesio vandenyje taisyklių patvirtinimo, kad jos būtų vienodos visoje šalyje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 514 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,