Mano Gargždai



Rytoj „Banga“ žais išvykoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį 14 valandą Vilniuje „Banga“ susitiks su „Vyčiu“.

 

Vilniečiai antrąją sezono pusę pasitiko ženkliai pasikeitę. „Vytis“ atsisveikino su svarbų vaidmenį vaidinusiu legionieriumi Y. Podo bei dviem jaunais futbolininkais, tačiau jų vietą užėmė kur kas gausesnis būrys žaidėjų.

Dalis naujokų atvyko iš Kauno – Kauno „Žalgiris“ vilniečiams paskolino E. Mockų (gimęs 2000), iš subyrėjusio „Stumbro“ atvyko A. Borodinas (1999) ir R. Rasimavičius (2001). Be to, po pertraukos į I lygą sugrįžo prieš kelis metus „Palangoje“ ir Kazlų Rūdos „Šile“ žaidęs E. Juška (1997) ir „Panevėžiui“ atstovavęs vartininkas G. Jakubaitis (1998). Išaugo ir legionierių skaičius – komandoje jau debiutavo A. Kyeremeh (1995) iš Ganos ir britas C. W. Cuelho (2000), o dar keli futbolininkai prisijungs, kai bus sutvarkyti perėjimo dokumentai.

Beveik visi naujokai iškart užėmė vietas startinėje sudėtyje greta pirmoje sezono pusėje daug rungtyniavusių vartininko K. Čirbos (1997), M. Makutunovičiaus (1991), A. Čivilio (1998), M. Popieros (1999) ir legionieriaus iš Gruzijos O. Kvernadze (1993).

Atsinaujinęs „Vytis“ sužaidė du susitikimus – Kretingoje pasiekė lygiąsias (1:1) su „Minija“, o Alytuje 1:0 palaužė „Dainavą“. Tik prasta pirmoji sezono pusė, kai buvo patirti net septyni pralaimėjimai, nustūmė vilniečius į dešimtąją poziciją. Tokie rezultatai ne itin patinka „Vytį“ treniruojančiam Algimantui Liubinskui ir jis akcentuoja, kad vilniečių tikslas antroje sezono pusėje – nepralaimėti nei vienerių rungtynių.

Pirmoji tarpusavio akistata Gargžduose baigėsi įtikinama „Bangos“ pergale 3:0, tačiau svečių pasipriešinimą gargždiškiams pavyko palaužti tik antrajame kėlinyje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 413 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,