Mano Gargždai



Gargžduose įvyks paskutinis nemokamas „Kino karavano“ seansas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Nemokamų lauko seansų projektas „Kino karavanas“ sugrįžta į Gargždus. Rugpjūčio 23 d. 21 val. jaunimo vasaros estradoje bus parodytas paskutinis „Kino pavasario“ filmas „Gražus sūnus“. Renginys organizuojamas bendradarbiaujat su Gargždų atviru jaunimo centru.

 

Vakaro metu žiūrovai mėgausis „Auksiniam gaubliui“ nominuotu Felixo van Groeningeno filmu iš JAV „Gražus sūnus“. Garsaus aktoriaus Brado Pitto prodiusuota jaudinanti drama pasakoja apie tėvo ir sūnaus santykius.

„Visi ne kartą esame girdėję ar patys kartoję posakį „gyvenime – kaip kine, o kine – kaip gyvenime“. Tokią daugiasluoksnę patirtį mums visada leidžia išgyventi geras ir kokybiškas kinas – nagrinėjantis svarbias socialines, politines, psichologines temas, nebijantis emociškai stiprių, kartais šokiruojančių klausimų ir emocijų. Būtent toks yra ir šiųmetinis „Kino karavanas“. Kviesdami į jo seansus visoje Lietuvoje norime priminti – nesvarbu, kokia įspūdinga scena vyktų ekrane ar kaip pasibaigtų filmas, už viską įdomiau yra tik gyvenimas“, – nuotaikingai sezoną pradeda pagrindinio projekto partnerio „Telia“ rinkodaros vadovė Vaida Jurkonienė.

 

Įspūdingas garsių aktorių duetas

Naujasis Felixo van Groeningeno filmas, paremtas bestseleriu tapusiais tėvo ir sūnaus Davido bei Nico Scheffų memuarais, pasakoja daugelį metų trukusią vienos šeimos istoriją kovojant su priklausomybe. Širdį verianti, bet įkvepianti patirtis atskleidžia pasikartojantį išgyvenimo, atkryčio ir išgijimo ciklą. „Oskarui“ už vaidmenį filme „Vadink mane savo vardu“ nominuotas Timothée Chalamet sugrįžta su dar vienu įspūdingu personažu. Kartu su Steve’u Carellu jie įkūnija įtaigius ir jaudinančius tėvo bei sūnaus santykius.

 

Filmo „Gražus sūnus“ anonsas:

 

2019 m. „Kino karavano“ vasaros repertuaras.

 

Apie „Kino karavaną“

Šeštą kartą organizuojamą „Kino karavaną“ judėti į priekį skatina noras kokybišką, autorinį kiną padaryti lengvai prieinamą kuo platesnei, įvairaus amžiaus auditorijai, skirtingiems socialiniams sluoksniams. Supažindinant Lietuvos miestų ir miestelių gyventojus su naujausiais pripažintų kino menininkų darbais, turtinamas kultūrinis Lietuvos regionų gyvenimas ir mažinama jų socialinė atskirtis. Projektą finansuoja Lietuvos kino centras prie Kultūros ministerijos.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 473 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,