Mano Gargždai



Rudens kroso varžybose – atkaklios kovos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Rugsėjo 17 dieną Gargždų sporto mokyklos stadione vyko bendrojo ugdymo mokyklų rudens kroso bėgimo varžybos. Per pusantro šimto moksleivių iš 12 rajono bendrojo ugdymo mokyklų susirinko išsiaiškinti pajėgiausius tiek tarp merginų, tiek tarp vaikinų ketveriose amžiaus grupėse.

 

Iš pradžių į startą stojo patys jauniausi dalyviai (2007 metų gimimo ir jaunesni moksleiviai). Tarp merginų nugalėjo Milda Kvekšaitė iš „Minijos“. Ji 500 metrų distancijoje tik 1 sekunde aplenkė savo komandos draugę Deimą Šliuožaitę. Gabija Genčaitė iš Endriejavo finišavo trečia.

2007 metų gimimo ir jaunesni vaikinai bėgo 1 000 metrų distanciją. Tai buvo pati gausiausia dalyvių grupė. Čia taip pat vyko labai atkakli kova. Pergalę šventė Mikas Grikšas iš „Kranto“. Jis dviem su puse sekundės aplenkė Darių Jurčių iš Priekulės. Trečias – Erikas Mickevičius iš Veiviržėnų.

2005–2006 metų gimimo merginų grupėje pirmavo Deira Gruzdytė iš „Minijos“. Po trijų sekundžių finišavo Emilija Jonauskaitė iš „Kranto“. Trečia likusi Gintarė Genčiūtė iš Endriejavo atsiliko ženkliau.

2005–2006 metų vaikinų grupėje nugalėjo Mantas Genčius iš Endriejavo. Antras – „minijietis“ Erikas Smulkys. Trečias – Stivenas Urbonas iš Plikių.

2003–2004 metų gimimo grupėse vaikinai bėgo 1 500 m, o merginos – 1 000 m distancijas. Tarp vaikinų nepralenkiamas buvo Airidas Stankus iš Veiviržėnų. Jis aplenkė antruoju likusį Gabijų Zebiną iš Priekulės. Trečias – Aivaras Idzelis iš „Vaivorykštės“. Tarp šios amžiaus grupės merginų geriausiai pasirodė endriejaviškė Auksė Viržintaitė. Antra – Laura Razmaitė iš Ketvergių. Trečia – Monika Kaminskaitė iš „Kranto“.

Tarp 2001–2002 metų gimimo merginų (bėgo 1000 metrų distanciją) nugalėjo Monika Žąsytytė iš Veiviržėnų. Antra – Kornelija Jakštaitė iš Priekulės. Trečia – Elizabeta Rubavičiūtė iš Veiviržėnų.

Patys vyriausi vaikinai bėgo 1 500 metrų. Pirmas finišavo veiviržėniškis Simonas Žąsytis. Antras – Justinas Pocius iš „Vaivorykštės“. Trečias – Tomas Skirbutas iš Veiviržėnų.

Miesto mokyklų ir kaimo gimnazijų bendroje grupėje nugalėtojais buvo pripažinti Gargždų „Minijos“ progimnazijos kroso bėgimo atstovai. Jų dešimties geriausių dalyvių suma – 139 taškai. Antroje vietoje buvo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos bėgikai – 133 taškai. Treti – Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos moksleiviai – 131 taškas. Po jų liko Gargždų „Kranto“ pagrindinė mokykla – 129 taškai ir Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija – 68 taškai.

Kaimo vietovių pagrindinių mokyklų, mokyklų-daugiafunkcių centrų grupėje pajėgiausi buvo Endriejavo pagrindinės mokyklos moksleiviai. Jų 5 geriausių dalyvių taškų suma – 78. Antri – Vėžaičių pagrindinės mokyklos kroso atstovai – 61 taškas. Treti – Dovilų pagrindinės mokyklos bėgikai – 55 taškai. Po Jų liko: 4 – Ketvergių pagrindinė mokykla – 51 taškas, 5 – Plikių Ievos Labutytės pagrindinė mokykla – 40 taškų, 6 – Lapių pagrindinė mokykla – 30 taškų, 7 – Agluonėnų pagrindinė mokykla – 18 taškų.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 468 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,