Mano Gargždai



Pervažiavo ant kelio gulėjusį žmogų: vyras gydomas reanimacijoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Sekmadienį, apie 21.58, policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Derceklių kaime, Preilos gatvėje, automobilis pervažiavo gatvėje gulėjusį žmogų.

 

Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai nustatė, kad žmogų automobiliu „Hyundai Accent“ pervažiavo 1975 m. gimusi moteris. Ji buvo blaivi, apie įvyki policijai pranešė pati.

Ant važiuojamosios kelio dalies gulėjęs vyras (gim. 1982 m.) nevilkėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais, neturėjo atšvaitų ir kelyje buvo nematomas. Asmuo perduotas medikams. Jam nustatytas smegenų sutrikimas, blauzdikaulio lūžis, šonkaulių lūžiai, daugybiniai kūno sumušimai, nubrozdinimai. Jis gydomas reanimacijos skyriuje.

Įvykio vietoje šalia buvo ir kitas pėsčiasis. Jis buvo neblaivus, todėl dėl viešosios tvarkos pažeidimo pristatytas į policijos komisariatą.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, per ilgąjį Vėlinių savaitgalį, spalio 31– lapkričio 3 d., policija užregistravo 284 eismo įvykius, įvykusius mūsų šalies keliuose. Žmonės nukentėjo 33 eismo įvykių metu, tarp 36 sužeistųjų – 4 nepilnamečiai, 2 pėstieji, 1 keleivis ir 1 motociklo vairuotojas. Neblaivūs vairuotojai dalyvavo 14 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 4 žmonės, sužeistas 1 nepilnametis, neblaivaus vairuotojo automobilyje vežamas 4 m. vaikas.

Per keturias paras, spalio 31–lapkričio 3 d., policijos pareigūnai išaiškino 141 neblaivų vairuotoją, 60 iš jų girtumas viršijo 1,5 prom., 22 vairuotojai pasišalino iš eismo įvykio vietos, nustatytas 141 teisės vairuoti neturintis asmuo, vairavęs transporto priemones, išaiškinta 12 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 190 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,