Mano Gargždai



Moksleiviai rungėsi kvadrato varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Z. Bitino nuotr. Z. Bitino nuotr.

Šiandien Policijos salėje įvyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų 2007 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių berniukų kvadrato varžybos. Jose norą dalyvauti pareiškė 3 komandos – moksleiviai iš Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos, „Minijos“ progimnazijos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos.

 

Jau nuo pirmų rungtynių užvirė bekompromisė kova. „Krantas“ su Priekulės gimnazija per tris kėlinius išaiškino nugalėtoją. „Krantiečiai“ įveikė varžovus rezultatu 2:1 (5:6, 8:7, 8:7). Tik gavę keletą minučių atsikvėpti, „Kranto“ kvadratininkai stojo į kovą su „Minija“. Ir čia – trys kėliniai, ir vėl atkakli kova. Ir vėl laimėta rezultatu 2:1 (7:5, 6:8, 8:2). Ši pergalė lėmė, kad Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos kvadratininkai iškovojo pirmąją vietą. Kovoje dėl antros vietos „Minija“ rezultatu 2:0 (8:3, 7:5) įveikė Priekulę.

Varžybų nugalėtojais tapo šie „Kranto“ pagrindinės mokyklos moksleiviai: Deividas Kapočius (kapitonas), Simas Petrusevičius, Lauras Petrusevičius, Vakaris Jurgutis, Joris Grikšas, Ignas Žvilauskas, Povilas Kasparavičius, Osvaldas Stropus, Eimantas Ložinskas ir Ąžuolas Kaunietis. Juos varžyboms parengė mokytoja Elena Šimkutė.

„Krantiečiai“ įgijo teisę jau šį savaitgalį atstovauti rajonui zoninėse varžybose Šilalės rajone.

 

Akimirkos iš varžybų – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 269 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,