Mano Gargždai



Pasveikinti mokiniai konkurso nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Savivaldybėje pasveikinti ir apdovanoti Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos kartu su Savivaldybės švietimo įstaigomis organizuoto moksleivių konkurso, skirto Tarptautinei dienai prieš stichines nelaimes paminėti, laimėtojai.

 

Konkurso nugalėtojai bei juos ruošę pedagogai apdovanoti padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis bei pakviesti į ekskursiją po buvusį karinį miestelį Žemaitijos nacionaliniame parke, Plateliuose.

Jau skelbta, kad moksleivių darbai šiemet iš tiesų stebino išmone – sukurtas vaizdo filmas, skaidrės, kuriuose pristatyta informacija apie stichines nelaimes Lietuvoje ir pasaulyje. Darbus įvertino komisija, kuriai pirmininkavo Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Justas Ruškys. Projekte dalyvavo 3 rajono švietimo įstaigos, o skaidres bei filmą pateikė 16 moksleivių, kuriuos ruošė 4 mokytojai.

Nugalėtojais išrinkti filmą „Kaip pasiruošti stichinėms nelaimėms“ sukūrę Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos moksleiviai: Eidenis Kasperavičius, Gytis Kalvis, Lukas Rimkus, Oskaras Daugintis ir Feliksas Uktveris, taip pat skaidres „Stichinės nelaimės Lietuvoje ir pasaulyje“ rengę Kretingalės pagrindinės mokyklos mokiniai: Simona Žaldarytė, Gabrielė Kariniauskaitė ir Naglis Gricius. Be to, papildomai už originalumą nutarta apdovanoti skaidrių „Potvyniai“ kūrėją Gustavą Mažutį.

Konkurso dalyvių darbus galima pamatyti Savivaldybės internetinėje svetainėje www.klaipedos-r.lt, skyriuje „Civilinė sauga ir mobilizacija“, skyrelyje „Civilinė sauga“.

Konkurso nugalėtojus sveikino ir darbus nuoširdžiai gyrė Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, jo pavaduotojas Justas Ruškys, Administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Edgaras Kuturys kiti.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 352 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,