Mano Gargždai



Vėžaičių seniūnijos vaikams surengta kalėdinė šventė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Seniūnijos nuotr. Seniūnijos nuotr.

Dar gruodžio viduryje Vėžaičių gyventojas P. Šeškas 20 vaikų ir 5 juos lydinčius tėvelius pakvietė į savo darbovietės šventę Klaipėdos dramos teatre. Vaikams buvo parodytas nuostabus spektaklis „Džiunglių knyga: Mauglio broliai“.

 

Vaikus pasveikino pasirodęs Kalėdų Senelis, kuris smagiai pabendravo su vaikučiais bei kiekvienam įteikė dovanėlę ir saldainių krepšelį.

Gruodžio 30 dieną Vėžaičių seniūnijos ir Vėžaičių kultūros centro darbuotojai 30 vaikų pakvietė į tradicinę kalėdinę šventę socialiai remtinų ir daugiavaikių šeimų vaikams.

Vaikus ir jų tėvelius bei senelius linksmino režisierius A. Rapalis. Gražių dainelių padainavo mažoji Monika. Šventės kulminacija – Kalėdų Senelis ir gausios dovanos bei skanumynai.

Vėžaičių seniūnas ir seniūnijos darbuotojai, vaikai, jų tėveliai dėkoja šventę padėjusiems surengti Vėžaičių kultūros centro darbuotojams, dovanėles vaikams padovanojusiems UAB „Litimbera“ ir jos vadovams A. ir R. Petkevičiams, Brožių kaimo bendruomenei ir jos pirmininkei Vidai Riaukienei, saldžias dovanėles padovanojusiai UAB „Dormas“ direktorei E. Stončiuvienei, privatiems asmenims: A. Vingelienei, V. Pakalniškienei, D. Butinui, kurie prisidėjo dosniomis paramomis.

Dėkingi Viliaus bei Viktorijos Domarkų šeimai už suteiktą džiaugsmą daugiavaikei šeimai dovanotus kvietimus pažiūrėti kino filmą ir kalėdinio stalo vaišes.

Visiems geradariams linkime dosnių ir darbingų 2020 metų!

 

Seniūnijos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 279 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,