Mano Gargždai



Moksleivių šachmatų varžybose – atkaklios komandų kovos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Sausio 21 dieną Sporto centro šachmatų-šaškių patalpose vyko pradinių klasių (2009 metų gimimo ir jaunesnių) moksleivių šachmatų varžybos.

 

Į jas susirinko keturių mokyklų komandos – Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Dovilų, Ketvergių ir Gargždų „Kranto“ pagrindinių mokyklų.

„Krantiečiai“ įveikė visus savo varžovus vienodais rezultatais – 3:1 – ir tapo nugalėtojais. Dėl kitų prizinių vietų buvo atkaklesnė kova. Čia „Minijai“ atkakliai priešinosi Dovilai (2:2) bei Ketvergiai (1:3). Kai Dovilai su Ketvergiais sužaidė lygiomis, rezultatu 2:2, tapo aišku, kad antri – Gargždų „Minijos“ progimnazijos jaunieji šachmatininkai, treti – Dovilų pagrindinės mokyklos atstovai.

Nugalėtojų komandoje žaidė Matas Valaika, Dominykas Kušlikis, Justas Sičiūnas ir Noja Valaikaitė. Komandos vadovė – mokytoja Danguolė Poškienė.

Prie lentų geriausiais buvo pripažinti: prie pirmos – Tautvydas Tiškus (Ketvergiai), Matas Valaika („Krantas“) ir Aironas Paulauskas („Minija“), prie antros – Dominykas Kušlikis („Krantas“), prie trečios – Justas Sičiūnas („Krantas“), prie ketvirtos – Vytautė Paliulytė (Dovilai).

Nugalėtojai iškovojo teisę vasario 1 dieną atstovauti rajonui finalinėse varžybose Druskininkuose.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,