Mano Gargždai



Stalo teniso varžybose dominavo Dovilų moksleiviai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nugalėtojai. Z. Bitino nuotr. Nugalėtojai. Z. Bitino nuotr.

Sausio 29 dieną Dovilų pagrindinės mokyklos sporto salėje rinkosi kaimo vietovių mokyklų stalo teniso komandos išsiaiškinti pajėgiausius. Prie stalų susikovė 8 vaikinų ir 5 merginų komandos.

 

Kiekvieną komandą sudarė po tris dalyvius, plius galėjo būti vienas atsarginis žaidėjas. Tarp merginų buvo žaidžiama ratų sistema visoms komandoms susitinkant tarpusavyje, o tarp vaikinų – kovojama dvejuose pogrupiuose, kur po dvi geriausias komandas pateko į atkrentamąsias varžybas ir toliau olimpine sistema kovojo dėl nugalėtojo vardo.

Tarp vaikinų dominavo Dovilų pagrindinės mokyklos pirmosios komandos stalo tenisininkai, vadovaujami mokytojo Tomo Kojelio. Jie pogrupyje sausais rezultatais įveikė savo varžovus, o atkrentamųjų pusfinalyje – Dovilų antrąją komandą. Finale su Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos stalo tenisininkais jie taip pat nugalėjo nesunkiai.

Antri – judrėniškiai, o trečioje vietoje – Dovilų antroji komanda. Ketvirtoje vietoje – Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija, penktą–šeštą vietas pasidalijo Agluonėnų ir Dituvos pagrindinių mokyklų, o septintą–aštuntą – Vėžaičių ir Šiūparių stalo tenisininkai.

Nugalėtojų komandą sudarė: Airidas Skirsgilas (kapitonas), Kristupas Elvikis, Deividas Valančius ir Lukas Gurskas.

Tarp merginų taip pat dominavo Dovilų pagrindinės mokyklos pirmoji komanda. Jos pasiekė keturias pergales ir pelnytai nugalėjo. Antros – Dovilų pagrindinės mokyklos antroji komanda, trečios –Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginos. Ketvirtos buvo Judrėnų, penktos – Vėžaičių jaunosios stalo tenisininkės.

Nugalėtojomis tapo: Brilita Jurevičiūtė (kapitonė), Jogailė Paliulytė, Ieva Pliuškytė ir Brigita Antanavičiūtė. Jas varžyboms parengė mokytojas Tomas Kojelis.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 156 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,