Mano Gargždai



Gargžduose varžėsi jaunieji stalo tenisininkai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Z. Bitino nuotr. Z. Bitino nuotr.

Vasario 3 dieną Gargždų sporto centro (buvusioje policijos) salėje rinkosi bendrojo ugdymo mokyklų stalo teniso komandos išsiaiškinti pajėgiausius. Prie stalų susikovė 5 vaikinų ir 3 merginų komandos. Kiekvieną komandą sudarė po tris dalyvius, plius vieną atsarginį žaidėją. Buvo kovojama ratų sistema, visoms komandoms po kartą susitinkant tarpusavyje.

 

Tarp merginų nepralenkiamos buvo svečio teisėmis dalyvavusios Dovilų stalo tenisininkės, rezultatu 3:0 įveikusios savo varžoves iš „Minijos” progimnazijos ir 3:1 – iš „Vaivorykštės” gimnazijos. Dvikovą dėl antros vietos tarp „Minijos” ir „Vaivorykštės” laimėjo „minijietės“, iškovodamos antrąją vietą, tuo pačiu ir kelialapį į miesto mokyklų zonines varžybas.

Tarp vaikinų kova dėl prizinių vietų buvo labai įnirtinga. Susikovė gerai sukomplektuotos Judrėnų, Dovilų ir „Kranto” komandos. Iš pradžių Dovilai rezultatu 3:1 palaužė Judrėnų jaunuosius stalo tenisininkus. Po to vyko žūtbūtinis mūšis tarp Dovilų ir „Kranto”. Esant rezultatui 2:2, penktoje kovoje susitiko Deividas Navajauskas (Dovilai) ir Pijus Bakšinskis („Krantas“). Ir čia 2:2, o penktame sete 10:8 pirmavo Pijus. Deja, jis neatlaikė įtampos ir pralaimėjo setą 11:13. Tuo pačiu Dovilai laimėjo ir mačą rezultatu 3:2. Prizinėms vietoms išaiškinti kovojo „Krantas” ir Judrėnai. Čia judrėniškiai nors ir labai priešinosi, nusileido rezultatu 1:3. Kitus varžovus šios trys komandos nugalėjo, ir tapo aišku, kad tarp vaikinų pirmoji vieta atiteko Dovilų pagrindinės mokyklos stalo tenisininkams. Antri – „krantiečiai”, treti – Judrėnų moksleiviai. Po jų liko „Vaivorykštė” ir „Kranto” antroji komandos. Vykti į respublikines varžybas teisę iškovojo Gargždų „Kranto” pagrindinės mokyklos stalo tenisininkai.

Nugalėtojų komandas sudarė: Dovilų pagrindinės mokyklos vaikinų – Kristupas Elvikis (kapitonas), Modestas Jakaitis, Deividas Navajauskas ir Ernestas Šideikis. Merginų – Brilita Jurevičiūtė (kapitonė), Ieva Pliuškytė, Jogailė Paliulytė ir Gabrielė Taškūnaitė. Abiejų komandų vadovas – mokytojas Tomas Kojelis.

 

Akimirkos iš varžybų – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 291 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,