Mano Gargždai



Klaipėdos rajono gyventojams – atskiras tinklalapis apie koronavirusą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

Šiandien Klaipėdos rajono savivaldybė pristato gyventojams atskirą tinklalapį, kuriame vienoje vietoje pateikiama aktuali informacija, susijusi su koronavirusu, karantinu ir dėl to pasikeitusiomis gyvenimo sąlygomis. Čia esanti įvairiausia informacija pravers ir gyventojams, ir verslui.

 

Klaipėdos rajono gyventojams puslapis yra pasiekiamas paspaudus šią nuorodą: https://koronavirusas.klaipedos-r.lt/

Šiame tinklalapyje galima rasti naujienų skiltį, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus, specialistų kontaktus, pavyzdžiui, norint paklausti dėl socialinių išmokų ar saviizoliacijos, taip pat naujausia statistika apie užfiksuotus koronoviruso atvejus Klaipėdos rajone ir kt.

„Kodėl atskiras tinklalapis? Todėl, kad mes norėjome savo rajono žmonės suteikti reikiamą informaciją apie koronavirusą vienoje vietoje. Kitaip tariant, kad jiems patiems nereikėtų atrinkinėti informacijos ir ieškoti internete atsakymų į įvairiausius iškilusius klausimus. Taigi, šiandien mes startuojame su tinklalapiu, o jame esančią informaciją nuolat pildysime bei atnaujinsime. Todėl tikrai labai noriu pakviesti ir paskatinti mūsų gyventojus teikti siūlymus, kokia informacija jiems būtų naudinga bei ką jie norėtų išvysti šiame puslapyje“, – sako Klaipėdos rajono savivaldybės meras Bronius Markauskas.

Gyventojai pasiūlymus ir pastebėjimus kviečiami teikti el. paštu

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 367 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,