Mano Gargždai



Pareigūnai fiksavo pėsčiųjų ir dviratininkų pažeidimus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Praėjusią savaitę Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai akyliau kontroliavo, ar saugiai eisme dalyvauja pėstieji ir dviratininkai, ar naudoja atšvaitus, ryškiaspalves liemenes, kitus Kelių eismo taisyklėse numatytus saugos elementus, ir ar vairuotojai tinkamai vykdo pareigas šių eismo dalyvių atžvilgiu.

 

Klaipėdos apskrityje per savaitę iš viso buvo nustatyti 166 Kelių eismo taisyklių pažeidimai. 57 vairuotojai nepraleido žmonių, ėjusių per pėsčiųjų perėjas, taisykles pažeidė ir 13 pėsčiųjų. 49 vairuotojai neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemonėmis, 18 nesegėjo saugos diržų, 13 kirto sankryžas degant draudžiamam šviesoforo signalui.

13 Kelių eismo taisyklių pažeidimų nustatė ir Rietavo pareigūnai, prižiūrėję tvarką didžiausiame Vakarų Lietuvos turguje. Iš jų – trys vairuotojai vairavo transporto priemones neatlikę privalomos techninės apžiūros, dar trys – nesegėjo saugos diržų. Dėl netinkamo kaukių dėvėjimo Rietavo turguje pareigūnai įspėjo 157 lankytojus ir 37 prekiautojus.

Kretingos rajono pareigūnai penktadienį, birželio 5 d., vykdė priemonę neblaiviems vairuotojams išaiškinti. Per kelias valandas buvo patikrinta 91 transporto priemonė. Vienam, 1973 m. gimusiam, „Audi A6“ vairavusiam vyrui buvo nustatytas 2,05 prom. neblaivumas, dar keturi vairuotojai buvo vartoję alkoholinių gėrimų, tačiau leistinos ribos neviršijo.

Mobiliu greičio matuokliu per praėjusią savaitę užfiksuoti 622 greičio viršijimo atvejai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 427 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,