Mano Gargždai



Giedrės Kilčiauskienės akustinis koncertas

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Koncertas  vyks Klaipėdos pramogų salėje „Vakaris“ („Amberton Klaipėda” viešbutyje (II aukštas), Naujojo sodo g.1, Klaipėda.), balandžio 5 d. 19 val. Koncertas vyks Klaipėdos pramogų salėje „Vakaris“ („Amberton Klaipėda” viešbutyje (II aukštas), Naujojo sodo g.1, Klaipėda.), balandžio 5 d. 19 val.

Gerai žinoma atlikėja Giedrė Kilčiauskienė, buvusi grupių Empti, Pieno lazeriai vokalistė, į sceną žengia su nauja tiek jai, tiek publikai solo programa. Tiesa, viena – tik sąlyginai.

Kartu su Giedre scenon stojo ištikimi jos kolegos – Julius Valančiauskas (bosinė gitara), Darius Rudis (būgnai), Mindaugas Vadoklis (trimitas), Paulius Volkovas (gitara), Andrej Polevikov (klavišiniai).  Žiūrovų pilnos salės buvo geriausias įrodymas, kad aksominio balso savininkė žino, ką daro.

Anot Giedrės, tai pirmas kartas, kai ji pati yra projekto lyderė ir pagrindinė sumanytoja. „Tai man – visiškai naujas iššūkis“ – šypsosi dainininkė. Kūrinius soliniam  albumui  dainininkė brandino daugiau nei dvejus metus.

2013 m. pirmąjį solinį albumą „Optinė apgaulė“ įrašiusi Giedrė pristato Lietuvos miestuose. „Tai bus akustiniai koncertai, kuriuose man akompanuos pianistas Andrej Polevikov bei trimitininkas Mindaugas Vadoklis. Klausytojai išgirs mano pačios kurtas dainas ir tekstus, kuriems aš skiriu tolygų dėmesį kaip ir muzikai.“

„Lietuvoje yra pakankamai publikos, kuri eina ir į džiazo, ir į roko, ir į geros popmuzikos koncertus. Žiūrovų, kurie mėgsta kokybę, o muzikos stilius nėra toks svarbus. Aš žinau, tokie klausytojai tikrai nenusivils“, - neslepia dainininkė.

Koncertas  vyks Klaipėdos pramogų salėje „Vakaris“ („Amberton Klaipėda” viešbutyje (II aukštas), Naujojo sodo g.1, Klaipėda.), balandžio 5 d. 19 val.

Bilietus platina Bilietupasaulis.lt

Renginio pradžia 19 val.

Durys atidaromos 18 val.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 340 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,