Mano Gargždai



Darbą pradeda naujas Klaipėdos rajono policijos komisariato vadovas

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Raimondas Vaitkevičius. Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Raimondas Vaitkevičius. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Šiandien Klaipėdos apskrityje darbą pradeda nauji dviejų policijos komisariatų vadovai: prie Neringos policijos komisariato vairo stoja vyresnysis komisaras Arūnas Tuzas, o prie Klaipėdos rajono policijos komisariato – komisaras Raimondas Vaitkevičius.

 

Raimondas Vaitkevičius gimė 1978 metų liepos 31 dieną. Studijas komisaras pradėjo Klaipėdos aukštesniojoje policijos mokykloje, tęsė Klaipėdos verslo kolegijoje, Teisės magistro laipsnį jis įgijo Vilniaus verslo teisės akademijoje. Tarnybą policijoje R. Vaitkevičius pradėjo patruliu, paskui dirbo kriminalinėje policijoje, vadovavo Klaipėdos apskrieties VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Nusikaltimų nuosavybei skyriui. Jo pomėgiai – slidinėjimas, tinklinis, kelionės dviračiu, istorinės knygos.

„Mano tikslas, pradėjus dirbti šias pareigas, – suburti draugišką, motyvuotą, pasitikintį savo jėgomis ir turintį savo tradicijas kolektyvą, kuriam nebūtų baisūs jokie iššūkiai, kuris teiktų kokybiškas paslaugas Klaipėdos rajono gyventojams, tenkintų gyventojų lūkesčius ir prisidėtų prie Klaipėdos rajono gyventojų gerovės kūrimo“, – kalbėjo naujasis Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkas.

Pasak R. Vaitkevičiaus, policija turi stiprinti bendradarbiavimą su visuomene, turi nuolatos gerinti savo veiklą, ieškoti efektyviausių metodų, kaip pasiekti užsibrėžtus tikslus.

„Šiuo metu labai svarbu įgyvendinti bendruomenės pareigūno koncepciją, skatinti visuomenę aktyviai dalyvauti nusikalstamų veikų ir teisės pažeidimų prevencijoje, aktyviai dalyvauti kriminalinės žvalgybos reformoje. Į policiją aš žiūriu kaip į besikeičiančią organizaciją, kuri vis labiau orientuojasi į paslaugos teikimą visuomenei, prisitaikančią prie pokyčių visuomenėje, kuri savo veikloje taiko naujausius vadybos metodus, aktyviai kovoja su korupcija ir savo veikla prisideda prie visuomenės gerovės kūrimo. Darbuotojų savybės, kurias labiausiai vertinu, – darbštumas, sąžiningumas, nuoširdumas. Stengsiuosi įtraukti darbuotojus į sprendimų priėmimą, sukurti kolektyve draugišką atmosferą, kurti pasitikėjimą tiek tarp darbuotojų, tiek tarp vadovo ir pavaldinių. Labai svarbu kad būtų tęsiamos tradicijos ir kuriamos naujos, svarbu, kad darbuotojai jaustų vadovo palaikymą ir pasitikėjimą“, – sakė R.Vaitkevičius.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 173 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,