Mano Gargždai



Į LIJO grįžta kino vakarai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Patogiai ir jaukiai performuotoje aplinkoje žiūrėti filmus ,,Lijo" kvies visą vasarą, kas antrą ketvirtadienį. Dalyvio nuotr. Patogiai ir jaukiai performuotoje aplinkoje žiūrėti filmus ,,Lijo" kvies visą vasarą, kas antrą ketvirtadienį. Dalyvio nuotr.

Liepos 17 d., ketvirtadienį, į restoraną LIJO grįžta gargždiškių jau pamėgti kino vakarai. Koks filmas bus rodomas, sužinosite tik atėję į renginį. Pradžia – 22 val.

 

Kelionė po pasaulį kiek netradiciniu būdu – taip būtų galima pavadinti tai, kas suburs gargždiškius į LIJO. Keliauti galima įvairiai - tiek lėktuvu, tiek dviračiu, tiek pėsčiomis, tačiau yra dar vienas būdas, galintis nukelti į bet kurią pasirinktą pasaulio šalį. Tai – žiūrėti tos šalies kino filmus.

Kiekvieno seanso metu susipažinsite su vis kitos šalies kultūra, žymiausiais režisieriais ir aktoriais. Visą vasarą, kas antrą ketvirtadienį Jums pristatysime vis kitą šalį. Šiuo renginių ciklu sieksime Gargžduose sutalpinti visą pasaulį ir tuo pačiu pasiūlyti kiek kitokią laisvalaikio praleidimo formą.

Tam, kad filmus žiūrėti būtų jaukiau ir maloniau, LIJO kartu su „AA renginiais“ performuos aplinką – pasirūpinsime sėdmaišiais, garso aparatūra, vynu, gėrimais bei užkandžiais.

Renginys nemokamas.

 

lijoplakatas 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 307 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,