Mano Gargždai



Klaipėdos rajono gyventojai nustebino dosnumu

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Simos Ulvikienės nuotrauka. Simos Ulvikienės nuotrauka.

Klaipėdos rajone gyvenantys žmonės dar kartą patvirtino, kad geba užjausti ir ištiesti pagalbos ranką. Paaiškėjo, kad vėžaitiškiui Vykintui, kuriam po sunkios traumos reikalinga reabilitacija, paaukota daugiau nei 8 tūkst. litų.

 

Akcija pavyko

Gruodžio 14 d. geraširdžiai žmonės rinkosi į Gargžduose vykusį „Pyragų dienos“ renginį. Akcijos metu buvo renkamos aukos Vėžaičiuose gyvenančiam Vykintui. Vaikinas nelaimingo atsitikimo maudynių metu patyrė traumą, dėl kurios dabar sunkiai valdo savo kūną bei iš naujo mokosi gyventi. Jam yra reikalinga reabilitacija. Tris mėnesius ją apmokėjo Valstybinė ligonių kasa. Dar vieno mėnesio reabilitacijos kursą iš savo lėšų pirko vaikino tėvai.

Paaiškėjo, kad vaikinui iš viso paaukota 8430,82 Lt. Gerumo akcijos sumanytojos Ieva Jonušaitė ir Eimantė Akrutaitė informavo, kad renginio metu surinkta 3530,82 Lt, 1400 skyrė Klaipėdos rajono savivaldybė ir net 3500 Lt Vykintui paaukota į Gargždų šv. arkangelo Mykolo banko sąskaitą.

„Esame labai patenkintos! Akcija šiemet tikrai gerai pavyko. O šeima džiaugiasi ir dėkoja, kad du mėnesius turės iš ko sumokėti už reabilitaciją“, – tvirtino I. Jonušaitė.

 

Geri darbai nesibaigia

I. Jonušaitė sustoti neketina ir toliau tęsia gerus darbus. Dar šiais metais ji ruošiasi padėti dviem šeimoms.

Pirmoji šeima – iš Kretingalės. Žuvus žmonai, vyras vienas augina du vaikus.

„Gerų žmonių pagalba jau radau, kas duos jiems dviaukštę lovą. Taip pat jiems renku truputį maisto Kalėdoms. Tinka viskas – stiklainiai su gėrybėmis, mandarinai, saldainiai vaikams“, – vardijo I. Jonušaitė.

Kita šeima gyvena Priekulėje. Mama viena augina 5 vaikus.

„Stengiasi, kaip gali, tačiau jų finansinė padėtis taip pat yra labai skurdi. Jiems irgi vešiu maisto produktų Kalėdoms. Jei kas norite duoti kokių gėrybių, daržovių ar dar kažko, informuokite mane. Labai tikiu, kad Jūsų gerumas padės kitoms šeimoms sutikti Kalėdas džiaugsmingiau“, – kalbėjo mergina.

Norintieji padėti šioms šeimoms su Ieva gali susisiekti tel. 8 623 97 037.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 286 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,