Mano Gargždai



Gimnazistų rankas papuošė kūrybiškumo ir vieningumo apyrankės

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
„Vaivorykštės" mokiniai noriai dalyvavo akcijoje. Gintauto Našlėno nuotr. „Vaivorykštės" mokiniai noriai dalyvavo akcijoje. Gintauto Našlėno nuotr.

     Kovo 11-oji – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. Per 25 metus Lietuva keitėsi, jau užaugo nauja karta, suprantanti laisvės reikalingumą, mokanti saugoti savo šalį, gebanti ja didžiuotis.


     Mūsų Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos prezidentūros nariai skatino bendruomenę aktyviai dalyvauti akcijoje „Lietuvai ir man". Visi buvo kviečiami per ilgąsias pertraukas prie aktų salės ateiti ir nusipinti trispalvę apyrankę, kuri buvo šių metų minėjimo simbolis. Pasak akcijos iniciatorių, pasipuošę trispalvėmis draugystės apyrankėmis išreikšime tautos vienybę, realizuosime fantaziją bei kūrybiškumą. Vaivorykštės" mokiniai noriai dalyvavo akcijoje.
     Po šios Kovo 11-osios ne vieno gimnazisto, mokytojo ranką puošia pačių pinta ar dovanų gauta trispalvė vieningumą ir draugiškumą simbolizuojanti apyrankė. Norisi tikėti, kad ryšėdami pačių pasigamintas ar padovanotas apyrankes, būsime susitelkę, pilietiški, laisvą Lietuvą mylėsime ne tik švenčių proga.

 

Gintauto Našlėno nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 398 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,